Ingrid Vlasov și fiica ei, în spital cu Covid-19. Toată familia suferă din cauza bolii


Creatoarea de modă Ingrid Vlasov și-a pierdut mama din cauza infectării cu SARS-CoV-2, iar acum întreaga familie suferă de pe urma bolii provocate de noul coronavirus.


Viviana Vlasov s-a stins din viață la 22 august 2020, a anunțat pe rețelele sociale fiica ei, Ingrid Vlasov. Acum, întreaga familie Vlasov este internată în spitalele din Iași și București din cauza infecției cu noul coronavirus. Conform ziaruldeiasi.ro, avocatul Mihail Vlasov, tatăl lui Ingrid, a fost și el diagnosticat cu Covid-19.

Într-o postare pe Instagram, fiica creatoarei de modă, Noelle Vlasov, confirmă diagnosticul și a transmis un mesaj clar, de pe patul de spital, celor care încă de mai îndoiesc de pericolul reprezentat de această boală.

Nu, eu nu iau virusul”. Nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că oricum voi nu luați. Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare. Dar purtați mască. Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil să luați și în ce fel vă va afecta. Și mai important, nu știți cui puteți să dați, și cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are, și ce alte afecțiuni are (…)

În cazul în care: vă doare capul, tușiți, etc (la mine așa a început) CHIAR DACĂ nu vi se pare ceva grav în acel moment, vă duceți și vă testați pentru Covid-19. Pentru voi înșivă, si toți ceilalți. Eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulți oameni care nu purtau. Aveți grijă. Stay safe”, a scris Noelle pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????????‍♀️ (@noellevlasov) on

Tânăra, care este fotomodel, a postat un mesaj de rămas bun pentru bunica ei, care s-a stins din viață în urma contractării virusului nemilos.

Sunați-vă bunicii, pentru că într-o zi nu o să mai aveți pe cine suna”, a spus tânăra.

Conform sursei ctitate, Mihail Vlasov se află în acest moment internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Iaşi. Starea sa nu este gravă, însă este diabetic. Deocamdată nu se știe care este starea de sănătate a fiicei sale, Ingrid, și a nepoatei Noelle.

Fotografii: Agerpress/@ingridvlasov/@noellevlasov

Vezi și VIDEO: Primele reacții ale detectivilor de la Masked Singer România după ce au văzut costumele concurenților

  • Ingrid Vlasov și fiica ei, în spital cu Covid-19. Toată familia suferă din cauza bolii
Modifică setările cookies