Inna, Dana Rogoz, Laura Cosoi si Bebelusa Oana- Vedetele cu cel mai frumos corp!


Cori Gramescu este una dintre cele mai populare antrenoare din Romania. Daca pana acum a realizat o serie de materiale Perfecte.ro cu VJ Oana Tache si a facut un top 3 al celor mai bine "lucrate" vedete internationale, acum Cori a acceptat invitatia noastra si a realizat un nou clasament al celor mai bine intretinute corpuri de diva de la noi!  Cin' sa fie...? Cin' sa nu fie?


In general, numai vedetele naturale, care fac mult sport si au un stil de viata sanatos pot ajunge la performanta de a arata cu adevarat bine asa ca in topul ei, Cori Gramescu le-a luat in vizor pe:

Locul 1 cu coronita merge la Inna - " Nu stiu daca face sport, nu cred ca are timp, insa are un corp foarte foarte frumos, o constitutie buna!", a spus antrenoarea.

Locul 2 este pentru Dana Rogoz care "are un abdomen foarte, foarte tare...Un abdomen cu patratele de la mama natura si ii si place sa faca miscare!"

Locul 3 ajunge la Laura Cosoi - "E foarte gratioasa si mobila! Nu-i place sa transpire la sala asa ca facem impreuna exercitii mai usurele!"

Mentiunea i se acorda Bebelusei Oana care desi abia a nascut "s-a intors in sala de dans dupa nici 3 luni si lucreaza intens sa arate impecabil ca pana acum", a declarat Cori Gramescu!

related posts

Modifică setările cookies