Irina Reisler, cum a reușit să slăbească 50 de kilograme într-un an


Irina Reisler a reușit să ajungă de la 100 de kilograme la 50, într-un singur an.


Astăzi, în emisiunea „Vorbește lumea”, Irina Reisler a fost invitata Lorei și a lui Cove, pentru a le povesti fanilor despre cura de slăbire care i-a transformat radical silueta și, de ce nu, viața. Au trecut 17 ani de atunci și Irina Reisler mărturisește că a reușit să se mențină la aceeași greutate. 

Citește și: Dieta Rina: regimul alimentar miraculos care te scapa de kilogramele in plus in numai 90 de zile

Am ajuns la 100 de kilograme în timpul sarcinii, pornind de la o constituție rotundă, cei care mă cunosc din timpul emisiunilor medicale știu lucrul acesta. În timpul sarcinii, am desăvârșit cele 100 de kilograme ... de fapt, după naștere, aia a fost greutatea. La un moment dar, părea cumva firesc”, spune Irina Reisler.

Povestea mea este celebră, dar o să o repet. La un moment dar, când avea Anisia opt luni, s-a stricat liftul. Eu aveam 100 de kilograme, un copil de opt luni într-un landou greuț pentru că, pe vremea aia, așa erau cărucioarele, și am fost nevoită să urc pe scări șapte etaje cu landoul la subraț și copilul în landou. Evident, când am ajuns în fața ușii, m-am prăbușit pur și simplu peste ea și a fost momentul în care am conștientizat că realmente eu pot muri din cauza grăsimii și pot să las copilul acesta orfan. Din ziua aceea, timp de un an, nu m-am oprit din regim și am slăbit 44 de kilograme”.

În 2002, pentru că nu existau clinici de nutriție sau sfaturi prea multe pe internet, Irina Reisler a apelat la o dietă pe care o cunoștea de la un medic cu care lucrasa la o emisiune.

Dieta disociată, clasică, o cunoaște toată lumea: trei zile - proteine, trei zile - vegetale (mai mult legume decât fructe, pentru că fructele îngrașă) și aia a fost. Mi-am propus să trăiesc și mi-am propus ca Anisia să aibă mamă cât mai multă vreme. Pentru că am înțeles că slăbirea, de fapt, înseamnă prelungirea vieții și înseamnă îmbunătățirea vieții”. 

related posts

Modifică setările cookies