Iti place bronzul artificial? Limiteaza-te la sprayuri si lotiuni autobronzante!


Vara se apropie, iar cele mai multe dintre noi vor sa-i faca o primire super sexy, cu un corp tonifiat si o piele cu o usoara tenta de bronz. Atentie insa la metodele de bronzare pentru ca expunerea la aparatele cu ultraviolete pericliteaza sanatatea pielii!


In ultimii ani, folosirea lotiunilor si cremelor autobronzante in randul reprezentantelor sexului frumos a devenit din ce in ce mai populara. Chiar si saloanele cosmetice ofera astfel de servicii, numai bune pentru a transforma albul imaculat al pielii intr-o nuanta ciocolatie, mult mai sexy.

Toate bune si frumoase, daca sesiunile de bronzare artificiala se opresc doar la folosirea produselor cosmetice care trebuie sa contina si protectie impotriva ultravioletelor.

Recent, cercetatorii americani au descoperit ca persoanele care apeleaza la produsele autobrozante sunt de 3 ori mai tentate sa recurga si la sedinte de solar decat persoanele care nu tin neaparat sa se bronzeze. Medicii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au chestionat 2800 de persoane, cu varstele intre 18 si 64 de ani.

In plus, medicii au constatat cu stupoare ca doar 13, 3 la suta dintre femeie si 4,2 la suta dintre barbati asociaza renuntarea la sedintele de bronzare la solar cu scaderea riscului de cancer de piele.

Concluzia: rezumati-va doar la produsele autobronzante cu protectia anti UV daca vreti sa aveti o piele frumoasa si sanatoasa. Si consumati alimente bogate in caroteni precum morcovii, caisele si piersicile daca vreti sa va pastrati bronzul cat mai multa vreme!

related posts

Modifică setările cookies