Justin Bieber recomandă rețeta bunicii în caz de atac de panică. „Vă ajută și pe voi”


Starul canadian Justin Bieber se gândește și la sănătatea celor din jur. Artistul tocmai a dezvăluit cum putem face față unui atac de panică, iar rețeta vine de la bunica lui.


Justin Bieber s-a luptat ani buni cu tulburările anxioase, cunoscute în popor sub denumirea de atacuri de panică. Artistul a dezvăluit pe Instagram că bunica lui i-a împărtățit câteva ponturi pentru a putea trece cu bine peste simptomele acestei afecțiuni.

Ponturi de ajutor în caz de atac de panică”, a scris Bieber cu litere de tipar pe un carton distribuit pe Instagram. „Privește în jur. Găsește 5 lucruri pe care le poți vedea, 4 lucruri pe care le poți atinge, 3 lucruri pe care le poți auzi, două lucruri pe care le poți mirosi și un lucru pe care îl poți gusta. Asta se cheamă pregătire. Te poate ajuta atunci când simți că ai pierdut controlul asupra a tot ce te înconjoară”, a scris artistul pe Instagram.

Justin Bieber le-a cerut fanilor săi din online să dea mai departe acest mesaj, fiindcă el crede că le va fi de mare ajutor celor care se confruntă cu această situație.

Citește și: Chiar dacă s-a însurat, Justin Bieber încă o iubește pe Selena Gomez. Ce a făcut artistul

Peste 1,7 milioane de admiratori de-ai săi au apreciat mesajul lui și au descris, în comentarii, propriile experiențe legate de atacurile de panică pe care le-au trăit de-a lungul vieții.

Cum recunoști un atac de panică

Tulburările anxioase (atacuri de panică) sunt stări de frică și disconfort care pun stăpânire pe întreaga ființă, la un moment dat. Pentru a putea fi clasificată drept atac de panică, starea pe care o simți trebuie să aibă cel puțin 4 dintre cele 13 simptome cunoscute:

Palpitații, bătăi puternice ale inimii sau ritm cardiac accelerat

Stare de transpirație

Tremur sau trepidație

Senzație de scurtare a respirației sau de strangulare

Senzație de sufocare

Durere sau disconfort precordial

greață sau detresa abdominală;

Senzație de amețeală, dezechilibru, vertij sau leșin

Sentiment de irealitate sau depersonalizare 

Frică de pierdere a controlului 

Senzații de amorțeală sau de furnicături

Frisoane sau valuri de căldură

Frică de moarte.

Fotografii: Getty Images

Vezi și: VIDEO Justin Bieber îl provoacă pe Tom Cruise

FULLSCREEN
Justin Bieber recomandă rețeta bunicii în caz de atac de panică. „Vă ajută și pe voi”
  • /

related posts