Katy Perry a dezvăluit care e arma ei secretă împotriva îmbătrânirii. „Așa scap de toxine”


Cântăreața de 34 de ani folosește o veche tehnică indiană pentru curățirea organismului, esențială pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.


Katy Perry a aflat secretul vieții sănătoase, iar concluzia la care a ajuns e că totul se învârte în jurul intestinului. Potrivit sistemului medical Ayurveda, toate afecțiunile umane pleacă din intestin și sunt cauzate de cantitatea de toxine acumulată în corp de-a lungul vieții.

Katy Perry a dezvăluit că a devenit fan al unor terapii neconvenționale indiene, pentru eliminarea toxinelor din organism, care e cheia pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.

Și dacă vreți mai concret de atât, Katy Perry face multe clisme. Da, a spus-o chiar ea într-un interviu difuzat de postul de radio australian Nova

„Pe măsură ce îmbătrânești și ai mahmureli mai lungi, realizezi că celulele din corp mor. Am făcut chestia asta numită Panca Karma, care e tehnica ayurvedică de a mânca și de a te curăți, faci multe clisme”, a dezvăluit Katy Perry.

FOTO: Getty Images

Terapia pe bază de clisme este un program care durează 21 de zile, la capătul căruia corpul se eliberează complet de toxine. Tratamentele Panca Karma mai presupun masaje de detoxifiere, băi cu abur, comprese cu ierburi, tratamente cu ulei, medicamente ayurvedice, hrană fără toxine, meditație și ritualuri de vindecare vedice.

„Mai mult ca sigur te vei simți mai energic, fiindcă practic scoți toate prostiile din tine”, a mai spus Katy Perry.

Citește și: Katy Perry și Orlando Bloom, divergențe înainte de nuntă. Care e mărul discordiei

 

FOTO: Getty Images

L-a convins și pe Orlando Bloom

Katy Perry, care e căsătorită cu actorul Orlando Bloom, a dezvăluit că amândoi au un stil de viață similar. Ei preferă tratamentele holistice medicinei moderne, fiindcă le-ar oferi un echilibru.

„Orlando este dedicat acestui nou mod de viață. Azi, de exemplu, suntem într-o oarecare pauză de sănătate, fiindcă am mâncat atât de multe croissante în vacanță”, a spus Katy Perry pentru sursa citată.

Vezi și: Staruri care au slăbit drastic - VIDEO

FULLSCREEN
Katy Perry a dezvăluit care e arma ei secretă împotriva îmbătrânirii. „Așa scap de toxine”
  • /

related posts