La 72 de ani, Cher a dezvăluit secretul unui posterior perfect


La 72 de ani, Cher arată ca o zeiță nemuritoare, având o siluetă impecabilă.

Tag-uri: #Cher #posterior

Acum câteva zile, Cher a fost invitată la emisiunea lui Ellen DeGeneres, iar posteriorul său perfect nu a rămas neremarcat. Ellen s-a grăbit să precizeze că fundul lui Cher arată ridicol de bine, așa că a ținut să-i afle toate secretele de frumusețe.
Foto: Getty

În principiu, exercițiul preferat al artistei este ”hidrantul”, care lucrează simultan abdomenul și mușchii fesieri. ”Așadar, stai în genunchi, ridici piciorul, îndoind genunchiul astfel încât să formezi litera L, apoi faci mișcări de sus în jos. Trei seturi de câte 25”. 

De asemenea, Cher iubește mișcările ”demodate” precum genoflexiunile. ”Trebuie să mărturisesc, îmi place și Zumba”. Se pare că lui Cher îi plac lucrurile simple, astfel că aceasta se antrenează acasă, urmărind o casetă video cu exercițiile respective.

Artista a dezvăluit, de asemenea, că este o împătimită a flotărilor. ”Am peste 70 de ani și pot să fac 5 minute de flotări pe zi... doar spuneam și eu”.

Cher a declarat în trecut, pentru E! Online, că de când a îmbătrânit trebuie să muncească de două ori mai mult. ”Trebuie să stai în sala de fitness tot timpul”, spunea ea. De asemenea, diva recunoștea că se antrenează ”de cinci ori pe săptămână pentru că este ceva ce am făcut dintotdeauna și îmi place”.

related posts

Modifică setările cookies