La 72 de ani, o artistă din Turcia sfidează timpul. Care este secretul tinereții ei


Ajda Pekkan este o cântăreață și actriță din Turcia, care a câștigat aproape 500.000 de urmăritori pe Instagram cu pozele sale incredibile.


Ajda Pekkan s-a născut pe 12 februarie 1946, la Istanbul. La 20 de ani, s-a măritat pentru prima oară, însă căsnicia a durat foarte puțin, pentru că soțul ei nu dorea ca ea să aibă o carieră în domeniul muzical. Mai târziu, Ajda a mărturisit că cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut în viața ei a fost să nu aibă copii. 

La 22 de ani, a avut prima ei intervenție estetică, aceasta declarând: „Chiar și la 100 de ani o să apelez la operațiile estetice”. 

De curând, fosta actriță a dezvăluit secretul aspectului său tineresc, deși a ajuns la vârsta la care ar trebui să se bucure de nepoți.  

Pe lângă intervențiile cosmetice la care apelează constant, turcoaica respectă o dietă strictă și, regulat, merge la spa-uri specializate în antiîmbătrânire din Elveția. Toate acestea o ajută să arate cu cel puțin 30 de ani mai tânără decât este în realitate. 

„Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc. Nu pot spune că îmi limitez foarte mult opțiunile culinare. Îmi plac peștele și kebab-ul. Fac multă mișcare, beau multă apă. Nu pot să concep viața fără apă. În fiecare dimineață, beau o mixtură de ghimbir, lămâie și miere, într-un pahar cu apă. Moștenirea genetică dar și sportul sunt foarte importante pentru a rămâne în formă”. 

Acum doi ani, Ajda susținea că, datorită stilului de viață sănătos, ar putea fi o mamă bună și că ar putea încerca să facă, totuși, un copil.

Ajda Pekkan a fost desemnată una dintre cele mai influente personalități din Turcia și chiar a apărut în topul 100 al celor mai puternice femei din entertainment, întocmit de Hollywood Reporter. 

Foto: Facebook

 

FULLSCREEN
La 72 de ani, o artistă din Turcia sfidează timpul. Care este secretul tinereții ei
  • /

related posts