Laura Dumitrescu, una dintre puținele femei șaman din România: „Șamanismul nu este vrăjitorie”


Din copilărie a căutat adevărul și autenticitatea. S-a îndoit de lucrurile aparent evidente și a pășit pe un drum pe care nu apucă prea mulți semeni. Laura Dumitrescu explică ce este șamanismul și cum poate fi el util oamenilor.


Laura Dumitrescu este o tânără din România care a înțeles altfel spiritualitatea. Cum însăși mărturisește, nu a apucat această cale fiindcă ar fi avut vreo chemare. A descoperit Qigong (adesea scris Chi Kung), un sistem chinezesc de cultivare a sănătății, vitalității și longevității, din întâmplare. După doi ani de căutare a armoniei pe toate planurile (fizic, psihic și spiritual), mama ei a introdus-o în universul șamanismului

„Acolo mi s-a deschis lumea. Am început să văd. Am văzut unde mă doare și de ce. Am început să sap din ce în ce mai adânc în mine. Odată ce am dat de Șamanism, întrebările mele au început să primească răspuns”, se destăinuie Laura, care în prezent este teraperut în cadrul Wayra Astrae.

Laura Dumitrescu este una dintre puținele femei șaman din România și știe că oamenii au idei preconcepute legate de această practică de comunicare între oameni și lumea spiritelor. Tânăra spune, din capul locului, ce NU este șamanismul.

Șamanismul nu este vrăjitorie. Șamanismul nu este o metodă prin care să faci rău altora. Nu este o religie, nu este o sectă, nu este ceva de care să te sperii. Este, pur și simplu, o metodă de a te cunoaște pe tine și de a te vindeca, de a ajunge la o viață pe care ți-o dorești, autentică ție, foarte aproape de sufletul tău”, spune Laura Dumitrescu.

Fiecare popor a avut, la un moment dat, un soi de medicină energetică. „Inclusiv noi, pe teritoriul României, am avut vindecători daci”, susține tânăra vindecătoare.

Urmărește mai jos un interviu cu Laura Dumitrescu, femeia șaman care explică în ce fel te poate ajuta șamanismul!

FULLSCREEN
Laura Dumitrescu, una dintre puținele femei șaman din România: „Șamanismul nu este vrăjitorie”
  • /

related posts

Modifică setările cookies