LEMONADE DIET le-a innebunit pe Naomi Campbell, Beyonce si Anne Hathaway!


Dieta pe baza de limonada sau Master Cleanse, cum i se mai spune in SUA, a fost descoperita in 1941de catre nutritionistul Stanley Burroughs, dar a devenit cu adevarat celebra abia dupa ce  Beyonce a declarat in show-ul condus de Oprah Winfrey ca a ajutat-o sa slabeasca 5 kilograme!


LEMONADE DIET presupune ca persoanele ce urmeaza acest regim sa nu consume timp de 10 zile decat un cocktail realizat din sirop de artar, suc de lamaie, apa fierbinte filtrata si piper.
 
Consumul sucului de lamaie are menirea de a reduce greutatea, iar piperul ajuta la imbunatatirea  metabolismului si a zonelor ce trebuie detoxifiate, siropul de artar da energia de care avem cu totii nevoie…
Sau, cel putin, asta ar trebui sa faca acest regim!

Verdictul expertilor spune ca desi, dupa Beyonce, vedete ca Naomi Campbell si Anne Hathaway au inceput sa urmeze regimul, acesta este mai mult decat nesanatos! Valoarea nutritionala adusa in organism de cocktail-ul minune este zero, in plus starea de iritabilitate se instaleaza rapid, iar puterea de concentrare scade si ea!

Desi vedetele declara adesea ca simt mult mai bine dupa o detoxifiere de gen, specialistii spun ca acest lucru se datoreaza somnului din perioada tratamentului in care nici nu fumeaza si nici nu beau. In niciun caz nu ar fi vorba de proprietatile miraculoase ale dietei pe baza de limonada!
 

related posts

Modifică setările cookies