Melissa McCarthy, metoda inedită prin care a slăbit 25 de kilograme


Deși a mărturisit de multe ori, în trecut, că nu-i pasă de ceea ce spun oamenii despre greutatea ei, în ultima vreme Melissa McCarthy a afișat o siluetă nouă, mult mai subțire.


Melissa a dezvăluit, într-un interviu pentru revista More că, în trecut, greutatea ei a avut fluctuații impresionante: ”Am avut toate mărimile din lume”, a spus ea. ”Când aveam 20 de ani, eram într-o formă grozavă, dar nu apreciam acest lucru. Dacă purtam mărimea 38 sau 40, mă întrebam de ce nu port 36 sau chiar 34”. 

Citește și: Nu exista nicio asemanare intre ele, insa sunt rude apropiate. Te asteptai la asa ceva?

Actrița a avut dintotdeauna probleme în a găsi designeri care să o îmbrace pentru ceremoniile de premiere. ”Când merg la shopping, în majoritatea timpului sunt dezamăgită. Acum două Oscaruri, nu puteam găsi pe nimeni care să mă îmbrace. Am întrebat cinci sau șase designeri de primă mână și toți mi-au răspuns negativ”.

De atunci, Melissa McCarthyh semnează propria sa linie vestimentară. 

”Femeile vin în toate mărimile. 70% dintre femeile din Statele Unite poartă măsura 44 sau mai mult și, tehnic, asta înseamnă plus size, așa că vorbim despre cea mai consistentă categorie de oameni și le spunem: ”Nu meritați cu adevărat.” Mi se pare foarte ciudat”, a declarat ea pentru Refinery29. ”Mă gândesc, dacă vrei să faci haine de femei, de ce nu faci haine pentru femei. Designerii care pun femeile în categorii complică un lucru care ar trebui să fie superușor”.

Melissa a slăbit 25 de kilograme pentru că ”se plictisea”.

”Am încetat să-mi fac griji în privința greutății. Cred că atunci când nu m-a mai preocupat subiectul și m-am relaxat, am început să slăbesc cu adevărat”. Melissa spune că a slăbit din lipsă de alte preocupări. ”Fără trucuri, doar o viață superplictisitoare. Revii cu picioarele pe pământ, nu mai faci nimic amuzant și te bagi în pat la 7.30 seara - ăsta este secretul”.

De asemenea, Melissa a început să facă exerciții fizice regulat. ”Din momentul în care am aflat că voi avea rolul principal în comedia Spy, alături de Jude Law, am început să mă antrenez cu un instructor minunat de arte marțiale”, a declarat actrița pentru Life & Style.

În ultima vreme, se pare că Melissa a mai dat jos câteva kilograme, cea mai recentă apariție a sa pe covorul roșu fiind impresionantă.
”Aș putea să mănânc mai sănătos, aș putea să beau mai puțin. Ar trebui să învăț o limbă străină și să muncesc mai mult, dar de fiecare dată îmi spun: Oh, mâine ar putea să dea un autobuz peste mine”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies