Meniu dietetic livrat la usa ta. Acum nu mai ai scuze ca sa nu slabesti!


Cea mai comuna scuza pe care o folosesc femeile cand amana o dieta este ca nu au timp sa isi pregateasca meniul recomandat de nutritionist sau ca la serviciu le este imposibil sa gaseasca alimente sanatoase sau dietetice. Niste oameni de afaceri s-au gandit la asta si au creat servicii de consultare nutritionala si de livrare a mancarii dupa dieta personalizata! 


In Bucuresti exista un centru la care poti apela pentru a primi caserolele cu mancarea ta proaspata direct acasa sau la serviciu, la orele la care trebuie sa mananci.

La Centrul Diet to go gasesti diete in functie de nevoile tale. De exemplu, daca vrei sa incapi intr-o rochie anume si fermoarul sta sa plesneasca, incearca dieta “usor de tinut” de 5 zile. Ai si varianta de 7 zile sau de 14 zile, pentru rezultate semnificative. Meniurile sunt bazate pe principiile unor diete renumite si pot fi incercate cu o livrare “tester” la pretul de 25 de lei. O dieta completa de 5 zile costa insa 275 de lei si include doua livrari pe zi la o adresa furnizata de client (seara se livreaza alaturi de cina si micul dejun de a doua zi). Pe meniu ai, de exemplu, pulpe de pui marinate in suc de lime si busuioc si o salata de rosii sau pastrav fript in folie cu legume la gratar si sos vinegrette.

Tot la Diet to go poti incerca meniuri ovo-lacto-vegetariene sau bazate pe dieta Montignac, Scarsdale sau “dieta daneza”, in functie de sfatul nutritionistului tau. 

In strainatate, modelul de business "dieta livrata la tine acasa" are o vechime mare. In SUA de exemplu, zisa si tara obezilor, este mult mai ieftin sa slabesti decat in Romania.  Cu doar 9 dolari pe zi, americanii pot primi trei mese pe zi. Ba chiar multe companii trimit mancare dietetica la clientii lor chiar si gratis, pe o perioada de doua saptamani, daca ei solicita o dieta completa de  luna sau mai mult.

Daca iti doresti si tu sa primesti mancare buna la usa ta, dar nu neaparat dietetica, noi iti recomandam lactate naturale de capra de la laptesibranzadecapra.ro sau delicatese de la lafourchette.ro, Verifica tabelurile cu valori nutritionale inainte sa mananci branza de capra sau foie gras, totusi. Asta daca nu vrei sa ajungi sa tii regim inainte de Craciun si nu dupa, ca toata lumea care se respecta! related posts