Mergi la sala, dar inca nu ai patratele pe abdomen? Ce trebuie sa faci


Ti-ai luat inima in dinti, ai renuntat la fast food si ti-ai facut abonament la Desi esti constiincioasa, patratele de pe abdomen se incapataneaza sa apara! Unde gresesti? Afla din sfaturile de mai jos!


1. Vorbesti in timpul antrenamentelor
Mergi la sala impreuna cu prietenele tale, pentru ca e mai amuzant. Va impulsionati una pe alta si toata lumea e fericita. In realitate, intensitatea exercitiilor fizice trebuie sa fie atat de mare, inca sa nu iti permita sa vorbesti. Lasa povestile pentru sucul, de fapt pentru apa plata, de dupa antrenament si concentrati-va la sala sa executati cat mai corect toate miscarile. 

2. Ti-ai format o rutina

Ai descoperit o serie de exercitii pe care le poti face si te tii de ele cu tarie. Nimic mai gresit! Cu timpul, corpul tau se obisnuieste cu efortul, asa ca trebuie sa ii dai noi si noi provocari. Combina exercitiile intre ele si nu le face mereu pe aceleasi. Doar asa te vei putea bucura de rezultate vizibile. 

3. Abdomene
Te-ai fixat e abdomene si crezi ca doar asa poti obtine patratelele. E adevarat, te ajuta mult aceste exercitii, insa genuflexiunile, fandarile sau flotarile iti pun si ele muschii abdominali la munca. Nu te feri de ele, chiar daca la o prima vedere par mai grele decat simplele abdomene. Rezultatele se obtin cu efort!

4. Nu mergi regulat la sala 
Saptamana trecuta ai fost in fiecare zi, saptamana asta faci pauza, ca doar ai muncit destul. Rezultatele nu se obtin decat daca muncesti constant, asa ca e important sa iti impui un program strict pe care sa il respecti indiferent ce tentatii se ivesc. 

related posts

Modifică setările cookies