Nahida Abden a găsit secretul tinereții veșnice. Cum arată la 88 de ani


Un clip video cu o instructoare fitness a devenit recent viral pe rețelele de socializare. 


Nahida Abden este instructoare de fitness și spune că s-a apucat la 50 de ani pentru că o dureau genunchii, consemnează dwstories. Acum are 88 de ani și arată așa!

 

”Pentru mine, vârsta este doar un număr. Nu înseamnă nimic pentru mine. Nici nu mă gândesc la ea”. 

”Am început să fac sport la recomandarea medicului, care mi-a spus că așa pot scăpa de durerea de genunchi. Prima dată când am ajuns la sală eram foarte timidă. Am mers împreună cu cumnatul și cu nepotul meu. A fost dificil la început, stăteam cât mai în spate. De fiecare dată când instructorul ne cerea să facem ceva, eram foarte timidă,” își amintește Nahida Abden.

Chiar dacă începuturile au fost timide, Nahida Abden a devenit pasionată de sport ba, mai mult, a devenit ea însăși instructoare de fitness. 

”Nu au dreptate cei care cred că s-au născut ca să mănânce, să bea, să muncească, să doarmă și să fie mereu obosiți. Sportul te ajută să descoperi că viața înseamnă și altceva” a adăugat ea.

Nahida a rămas văduvă acum 40 de ani și nu s-a mai recăsătorit niciodată. În urma căsătoriei, are patru copii, cel mai mare având vârsta de 60 de ani. 

Foto; Facebook
 

related posts

Modifică setările cookies