Nicoleta Luciu, despre dieta pe care o ține acum: ”La mine, merge brici”. Cât a slăbit într-un timp scurt


Recent, Nicoleta Luciu s-a apucat de o dietă destul de drastică, care a dat rezultate în timp foarte scurt.


Aceasta a lansat o provocare pe contul său de Instagram pentru toate fanele sale: „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o superdietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune”. 

Citește și: Nicoleta Luciu și-a uimit fanii de pe Instagram cu noul look. Cât de mult s-a schimbat de când s-a retras la Miercurea Ciuc

Recent, Nicoleta Luciu s-a înregistrat din nou pentru a le dezvălui celor care o urmăresc ce rezultate a dat dieta pe care a adoptat-o.„Fetelor, ce faceți? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici. În șase zile am dat jos trei kilograme”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) on

Conform vedetei, dieta cu salată constă în trei mese pe zi, fiecare constând într-o salată în care se adaugă, la alegere, carne, ouă, pește, cartofi, porumb, mazăre etc. 

În plus, la micul dejun, este permisă o cafea cu lapte, dar fără zahăr. Și, pentru tonifire, Nicoleta Luciu recomandă și o formă de activitate fizică: ”Eu merg pe jos sau fac bicicletă 20 de minute pe zi”.

Foto: Facebook

Vezi și: Nicoleta Luciu, într-o ținută cu efect de iluzie optică

related posts

Modifică setările cookies