Nikki Bella și secretul luptei cu depresia postpartum: „N-am ajuns la borna 6 săptămâni, am început la 5”


Luptătoarea WWE a născut la începutul lunii august și dezvăluie că nu a lăsat loc în viața ei depresiei postnatale.


Nikki Bella și-a reluat viața obișnuită la doar o lună după ce a născut și a dezvăluit că a luptat cu metode „tradiționale” pentru a învinge depresia postpartum. Fosta luptătoare a recunoscut că ea și logodnicul ei, Artem Chigvintsev, au reînceput să facă dragoste la scurt timp după ce ea a devenit mamă.

Nici n-am ajuns la borna 6 săptămâni; am început la 5. Mi-am zis: m-am vindecat, deci sunt bine”, s-a confesat ea în podcastul The Bellas Podcast, moderat de sora ei geamănă, Brie Bella.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Totuși, spune Nikki, viața lor sexuală nu e ca pe vremuri, ci necesită unele ajustări.

Aveam senzația că unele organe o să-mi cadă”, a spus fosta sportivă, care s-a simțit ca în timpul primei ei experiențe intime. 

Nikki Bella și-a etalat corpul la o lună și o săptămână de la naștere, iar fanii ei i-au apreciat curajul de a vorbi deschis despre transformările prin care trece după sarcină.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on

Nikki Bella (36 de ani) și sora ei geamănă, Brie Bella, au născut la o zi distanță una de cealaltă. Fiecare are câte un băiat, iar amândoi sunt răsfățați în fel și chip de cele două mătușici. Primele poze cu cei doi băieți AICI.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

related posts

Modifică setările cookies