Nutriționistul Mihaela Bilic a ținut cura de slăbire cu merdenele. "Era fericirea pe pământ"


Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt avantajele dietei cu merdenele și dacă aceasta dă rezultatele dorite. 


Mihaela Bilic a declarat pentru life.ro că a inventat numeroase cure de slăbirea, pe care le-a și testat. 

"Toate invenţiile. Tot ce am auzit, am încercat să văd ce funcţionează mai bine inclusiv păstrând alimentele care îmi plăceau mie. De exemplu, pe vremuri, îmi plăceau dulciurile şi am ţinut cură de slăbire cu îngheţată. Când îmi plăcea patiseria, am inventat cura de slăbire cu merdenele”, a declarat Mihaela Bilic pentru sursa citată.

Mihaela Bilic a explicat și în ce a constat cura cu merdenele: „O merdenea pe zi şi un lapte bătut. La 5 după-amiaza când mâncam merdeneaua era fericirea pe pământ. E greu însă să îţi ţii organismul în frâu că doar asta primeşte. Este despre disponibilitatea noastră de a ne controla permament. E teribil să îţi reglezi foamea şi să zici aşteaptă-aşteaptă cuminte. Acum nu mai avem autocontrol şi nici fermitate în a avea grijă de noi, ne lăsăm liberi să mâncăm orice, oricând şi apoi ne ducem la nutriţionist să pună biciul pe noi şi apoi iar stăm cuminţi şi apoi iar liber la joacă şi tot aşa”.

Medicul nutriționist a detaliat și cât de eficiente sunt astfel de diete extreme. 

Toate funcţionează. De aici provine mirajul pentru că dacă mănânci supravegheat, de obicei mult mai puţin ca şi cantitate, esti disciplinat, normal că ai rezultate. Problema e că obosesti şi nu poţi face din aceste diete un stil de viaţă pentru că după ce ai văzut că au funcţionat, după ce ai văzut că ai scăzut un număr de kilograme automat subconştientul tinde să iti spună ok, hai că ţi-am făcut acumă moftul, hai să ne întoarcem la o viaţă normală pentru că nu putem să mâncăm pe viaţă nici îngheţată, nici merdenele, nici piept de pui cu salată”, a mai spus ea.

related posts

Modifică setările cookies