O cântăreață braziliană a ajuns la spital după ce și-a refuzat un gest intim în fața iubitului


O cântăreață braziliană a dezvăluit că a ajuns în spital pentru că s-a abținut să flatuleze de față cu iubitul ei.

Tag-uri: #Pocah #flatulente

Viviane de Queiroz Pereira (27 de ani), al cărei nume de scenă este Pocah, a postat un video cu ea pe patul de spital, în care le spune fanilor săi că este ”bine” acum, după ce a experimentat dureri puternice de burtă din cauza ”vânturilor ostatice”.

”M-am trezit la 5.30 dimineața cu dureri îngrozitoare de burtă și am ajuns la spital”, a consemnat cântăreața. ”Asta este, oameni buni. Acum sunt bine. Doar o acumulare de gaze”.

Aceasta și-a încurajat fanii să nu le mai fie rușine să flatuleze în fața partenerilor, mărturisind că acum se exprimă și ea liber, consemnează independent.co.uk.

”Fetelor, să nu vă fi rușie să flatulați în fața iubitului. Pentru că ceea ce este cu adevărat jennat este să nu-ți lași omul să doarmă pentru că ești în dureri, să mergi cu el la spital, iar diagnosticul să fie ”pârțuri blocate”. De acum înainte, le las la liber”.

Se pare că Pocah a tratat cu umor faptul că povestea ei a fost preluată de mai multe publicații din toată lumea, glumind pe Twitter că a devenit ”un pârț internațional”.

Conform Healthline, dacă cineva se abține să flatuleze, poate simți, ca efecte secundare, dureri, umflarea abdomenului, balonare.

Pocah are 15,7 miliaoane de urmăritori pe Instagram și aproape 2,8 ascultători pe Spotify.

Foto. Getty

related posts

Modifică setările cookies