O tânără a ascultat sfaturile de pe un grup de mame și a născut un copil mort


După 9 luni de la pierderea copilului, femeia a acceptat să își împărtășească povestea cu cei de la nbcnews.com, pentru ca alte mame să nu treacă prin același coșmar.

Tag-uri:

Tânăra Judith, în vârstă de 28 de ani, a ascultat sfaturile de pe un grup de mămici și a vrut să evite orice intervenție a doctorilor.  A decis să-și aducă pe lume copilul acasă, într-o cadă, dar, din păcate, copilul ei a murit la naștere.
 
Pentru a se informa, a intrat pe forumuri, grupuri private de mămici, cursuri online care o învățau, aparent, tot ce trebuia să știe despre corpul sau și despre bebeluș.
 
 
A intrat într-o comunitate de mămici în care poveștile despre nașterile ușoare acasă primau. Mamele de acolo i-au spus să aibă încredere în ea, în forța propriului corp. Așa că, atunci când Judith a intrat în travaliu, chiar mai târziu decât era estimat, s-a plimbat, a dansat cu orele, a stat scufundată într-o cadă pe care o avea pregătită în casă. A ascultat muzică, în timp ce prietenă ei îi masă spatele. Inițial, câteva orie, corpul ei a reacționat bine, până când au apărut complicațiile.
 
 
 
Durerea a crescut foarte mult, iar durata dintre contracții s-a micșorat. După 10 ore de travaliu, femeia a început să vomite. Membranele i s-au rupt, însă lichidul nu era transparent, așa cum ar trebui, ci era plin de meconiu (primul scaun al bebelușului). Știa, din ceea ce citise că bebelușul poate muri dacă inhalează meconiu în uter. Acela a fost momentul în care Judith și-a rugat soțul s-o ducă la spital. Era prea tarzu, pentru că bebelușul  murise.

Pe Pro Tv Plus puteți urmări un material special cu sfaturile medicului Mihail Pautov:
 
 
FOTO: PIXABAY
FULLSCREEN
O tânără a ascultat sfaturile de pe un grup de mamici si a nascut un copil mort
  • /

related posts