O tânără de 19 ani a născut gemeni cu tați diferiți. ”Este o situație de una la un milion”


O femeie din Brazilie a dezvăluit că a născut gemeni cu tați diferiți după ce a întreținut relații sexuale cu doi bărbați în aceeași zi.

Tag-uri: #gemeni #a nascut

Tânără de 19 ani, care a preferat să rămână anonimă, este din Minerios, Brazilia, și a explicat faptul că a făcut un test de paternitate pentru că a dorit să confirme cine este tatăl copiilor ei. 

Aceasta a hotărât să se testeze după ce, atunci când era gravidă în opt luni, a început să aibă dubii că tatăl este cine credea ea că este.

Femeia a colectat ADN de la persoana despre care credea că este tatăl și, după două teste, rezultatele au venit pozitive pentru unul dintre gemeni. Apoi, aceasta și-a amintit că s-a mai culcat, în aceeași zi, și cu alt bărbat. Când l-a testat și pe acesta, s-a demonstrat că este tatăl al celui de-al doilea geamăn.

Fenomenul se numește, științific,  superfecundare heteroparentală. Se întâmplă atunci când o femeie eliberează mai multe ovule, are relații cu doi bărbați la interval relativ scurt, iar fiecare ovul e fertilizat de câte un spermatozoid diferit.

Vorbind cu Globo, medicul tinerei, Tulio Jorge Franco, a explicat: ”Bebelușii împărtășesc materialul genetic al mamei, dar au crescut în placente diferite”. Acesta a precizat că este vorba de o situație extrem de rară, de una la un milion.

Foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies