Oana Lis: Am mancat intr-o singura seara bomboane de un milion de lei!


Oana Lis recunoaste ca este o mare mancacioasa si se mandreste cu asta. Mananca la orice ora si orice. Uneori incearca sa se mai abtina si ascunde dulciurile prin casa, dar nu rezista tentatiei si le devoreaza pe loc.


"Odata mi-am cumparat niste bomboane de un milion de lei si mi-au placut extraordinar de mult.  Am mancat una, doua, trei, dupa care le-am ascuns. Dar nu mai puteam sa dorm cu gandul la ele. Pana dimineata le-am mancat pe toate!", povesteste amuzata Oana Lis.

Oana Lis nu isi face prea mari griji in privinta siluetei - satisfacerea poftelor culinare este pe primul loc. "Nu sunt gravida, sunt doar pofticioasa, imi place sa mananc. Care problema? Milioane de oameni sunt gurmanzi! Normal ca mananc si noaptea, pentru ca zilele sunt pline, alerg de colo colo si evit locurile unde nu imi place mancarea. Asa ca prefer sa mananc acasa, nu pot sa spun ca gatesc, dar imi cumpar ce imi place mie, iar daca mi-e foame la 12 noaptea, mananc la 12 noptea!", spune Oana Lis.

"Viorel, sotul meu, ma cearta ca nu ii dau si lui! Mai vine pe acasa si ma intreaba : "Ce ai bun pe acolo? Ce ai ascuns?" Tin dulciurile ascunse pentru ca eu nu ar trebui sa mai mannac ca sa nu ma ingras, iar el pentru ca are diabet. Dar seara ma intreaba: "Ai ceva ascuns?" Si ma duc si aduc repede!", marturiseste Oana Lis.related posts