(P) 5 produse dermatocosmetice care au grijă de pielea ta în orice anotimp


Îngrijirea pielii trebuie să se numere printre prioritățile tale indiferent de anotimp, astfel încât să ai mereu o stare de bine. Și cei mai buni aliați, fie vară, fie iarnă, sunt produsele dermatocosmetice.

Tag-uri:

Chiar dacă ai deja un ritual de îngrijire în care incluzi cosmetice, trebuie să știi că medicii dermatologi recomandă cu încredere utilizarea produselor dermatocosmetice fiindcă se pliază cel mai bine pe nevoile pielii tale.

Citește în continuare ce au în plus dermatocosmeticele față de alte produse și ce recomandări au specialiștii pentru pielea sensibilă.

Ce au în plus produsele dermatocosmetice față de celelalte?

În spatele produselor dermatocometice, pe care le găsești în rafturile farmaciilor, stau mulți ani de cercetare de laborator. Acestea au în compoziție ingrediente specifice unui anumit tip de piele ori afecțiune, adresându-se în special nevoilor pielii sensibile. Acneea, iritațiile, ridurile, petele pigmentare, rozaceea și dermatita de contact sunt doar câteva dintre afecțiunile care pot fi ținute sub control cu ajutorul produselor dermatocosmetice potrivite.

De regulă, produsele dermatocosmetice sunt hipoalergenice, conțin apă termală și alte substanțe care pătrund în profunzimea pielii și îi ameliorează vizibil problemele. Acest tip de produse este supus mai multor teste dermatologice și oftalmologice, astfel încât să fie eliminat riscul de apariție al reacțiilor adverse.

Așadar, pe lângă beneficiile cosmetice, așa cum sunt hidratarea și strălucirea naturală, aceste produse au și proprietăți medicale, tratând diverse dezechilibre ale pielii. Consultă lista cu produse dermatocosmetice de pe pfarma.ro.

Produse dermatocosmetice - recomandări

1. Emulsie Xerolys 30

Xerolys 30 - este un produs pentru îngrijirea pielii cu calusuri (zone dure unde s-au format aglomerări de celule moarte). Acestea apar la coate, în zona palmelor, la picioare și la scalp. Produsul are efect keratolitic și intens hidratant

2. Crema de mâini La Roche Posay Cicaplast

Pielea mâinilor are cel mai mult de suferit fiindcă este supusă frecvent la agresiuni domestice sau profesionale. Când simți că o simplă cremă de mâini nu are efectele dorite, investește într-o cremă dermatocosmetică.

Crema La Roche Posay Cicaplast calmează, protejează și restaurează bariera cutanată a mâinilor supra-solicitate. Grație asocierii dintre niacinamidă 4% și glicerină 30%, roșeața și uscăciunea pielii vor fi reduse. Mâinile sunt hrănite, reparate și catifelate. Această senzație se menține timp îndelungat de la aplicare.

3. Crema ACM Trigopax

Acest produs pentru îngrijirea mâinilor protejează pielea și reduce roșeața și iritațile pliurilor cutanate. Mai exact, crema protectoare Trigopax a fost concepută pentru a proteja pielea, în special în cazurile de fricțiune și macerare repetate (pliuri cutanate, activități sportive, lenjerie de corp prea strâmtă etc.). Încă o bilă albă a acestui produs dermatocosmetic este că nu conține parfum, coloranți sau conservanți.

4. Fluidul La Roche Posay Lipikar

Acest produs dermatocosmetic hidratează, calmează şi protejează instant pielea împotriva agresorilor externi. Grație formulei hidratante concentrată cu Niacinamidă, fluidul La Roche Posay Lipikar calmează şi protejează instant pielea împotriva agresorilor externi. Aplicat cu regularitate, fluidul ajută la recăpătarea confortului cutanat.

5. Crema pentru dermatită cu agent anti-microbian - Bionike Triderm Lenil AG

Crema de la Bionike Triderm Lenil AG poate fi utilizată ca tratament simptomatic pentru dermatita de contact (iritație și alergie) și seboreică, mai ales atunci când există riscul de suprainfecție.

Sinergic pentru tratamentul concomitent cu medicamente, fiind util în tratarea inflamației pielii, în special în cazurile în care apar eczeme sau când există risc de impetiginizare.

Grație mixului de ingrediente cu acțiune calmantă și hidratantă, această cremă promovează refacerea rapidă a echilibrului și a integrității barierei epidermice, reducând roșeața, arsura și mâncărimea.

Aplică cu regularitate produsele dermatocosmetice recomandate pentru afecțiunile cu care te confrunți și rezultatele dorite nu vor întârzia să apară.

related posts