(P) Alunga oaspetii nepoftiti cu un aparat anti rozatoare


Rozatoarele sunt cele care ne afecteaza sanatatea si bunurile din locuinte in special pe timpul toamnei si al iernii, tocmai de aceea trebuie sa luam masurile aferente impotriva lor, intrucat este mai usor sa ii prevenim, decat sa ne luptam sa scapam de ei.

Tag-uri:

Daunatori pentru sanatate

Ceea ce multi nu stiu este ca soarecii pot fi extrem de periculosi, intrucat o data ce s-au stabilit intr-un loc, pot produce pagube substantiale, indiferent de locul in care sunt. O problema majora o reprezinta adapostul acestora in camara locuintelor, intrucat o data ce alimentele au fost atinse de un soarele, aceste sunt infectate cu numerosi agenti patogeni, care provoaca boli infectioase ce pot fi greu de tratat, atat oamenilor, cat si animalelor.

Adesea este deajuns de respire praful care a fost infestat cu urina, pentru a capata o boala serioasa, care poate deveni in scurt timp grava. Consumul alimentelor care au intrat in contact cu fecalele sau urina sobolanilor prezinta si el riscuri majore, tocmai de aceea trebuie sa gasiti solutiile corecte pentru a reusi sa scapati de aceste rozatoare aparent inofensive, insa care pot aduce grave probleme de sanatate.

Solutii eficiente pentru a scapa de rozatoare

Sa vedem cum punem scapa de micile rozatoare, care sunt metodele cele mai simple si eficiente, de altfel de a scapa de soricei.

La ora actuala, pe piata exista diverse modalitati care se dovedesc a fi extrem de eficiente in ceea ce priveste indepartarea soarecilor. In ciuda faptului ca nu toate aparatele specifice rozatoarelor, sau pasarilor de exemplu au acelasi scop, majoritatea se dovedesc a fi realmente eficiente. Mai cu seama vorbim despre un aparat anti rozatoare cu ultra sunete, care s-au dovedit realmente eficiente. Unul din avantajele unui astfel de aparat de alungat soarecii este faptul ca nu sunteti nevoiti sa ucideti intr-o modalitate barbara aceste rozatoare si ulterior sa fiti nevoiti sa cautati cadravrele. Aparatele cu ultra sunete sunt cele care emit anumite impulsuri de inalta frecventa, ce actioneaza intr-un mod eficient asupra rozatoarelor, mai exact asupra sistemului nervos al acestora. Cu ajutorul aparatelor de alungat soareci, acestia vor fi nevoiti sa paraseasca respectivul loc cat mai repede posibil.

Aparate anti rozatoare

Aceste aparate emit anumite sunele cu ajutorul unor pulsuri care indeparteaza intr-un mod eficient si rapid soarecii care s-au adapostit in locuinta dumneavoastra. Initial, numarul rozatoarelor va fi extrem de mare, insa nu trebuie sa va sperie acest lucru. De ce sunt atat de multe rozatoare in prima faza?

Pentru ca initial acestia se vor tara din locurile ascunse in care si-au facut adapostul, pentru a cauta cea mai aproape iesire care nu fie in vizorul ultra sunetelor emise de aparat. Sunt dispozitive extrem de sigure si eficiente pentru mediu, intrucat se pot utiliza nelimitat, nu sunt alcatuiti din compusi chimici daunatoti si mai mult decat atat nu au un impact negativ asupra aparatelor electrice care functioneaza in imediata apropiere. 

Un alt beneficiu este ca atrage si parazitii din zonele ascunde precum plafon.

Sursa: Edcora Agenție Marketing Digital

related posts