(P) Coviflu - Aliatul impotriva racelii si gripei


Tag-uri:

Răceala și gripa sunt infecții ale tractului respirator superior ce se transmit cu ușurință de la o persoană la alta. Se manifestă, de obicei, prin simptome ușoare,  însă în anumite cazuri pot să apară complicații grave, uneori intervenind chiar și decesul. Acum, însă, bolnavii au la dispoziție un supliment alimentar revoluționar - Coviflu, un remediu naturist obținut din plante, de către experții în medicină naturopată de la Medicinas.  

Răceala comună este descrisă ca fiind o infecție virală acută, ce se manifestă la nivelul tractului respirator superior, fiind afectate căile respiratorii, inclusiv fosele nazale, sinusurile paranazale, faringele, laringele și chiar traheea. Fiind provocată de peste 200 de virusuri respiratorii, răceala comună se poate manifesta prin durere în gât, strănut, rinoree, obstrucție nazală, cefalee, mialgii, tuse moderată.  În anumite cazuri, însă, bolnavii pot să dezvolte complicații, precum otită, dureri de urechi, mucozități nazale galben verzuri ori crize severe, în cazul astmaticilor, dar și faringită streptococică, pneumonie ori bronșiolită. 

De cealaltă parte, gripa este o infecție respiratorie acută virală, ce debutează brusc și care se manifestă prin febră, coriză, tuse, cefalee, dar și printr-o stare generală alterată.  Gripa se poate manifesta, în anumite cazuri, prin dureri de cap, oboseală accentuată, vărsături ori diaree, dar și febră ce depășește valori de 38-40 de grade. 

Gripa este provocată de  virusul gripal A, B sau C (Influenza A, B sau C) sau de subtipuri A(H3N2) şi A(H1N1), acesteia din urmă fiindu-i atribuite cele mai multe decese. Atât răceala, cât și gripa sunt infecții respiratorii foarte contagioase, ce se transmit cu ușurință prin aerosolii generați de tuse, strănut, strângerea mâinilor ori prin contactul cu obiecte contaminate. Uneori, bolnavii de gripă pot transmite virusul chiar și cu o zi înainte de a se confrunta cu simptome. 

Persoanele care prezintă un risc crescut de a dezvolta răceală și gripă, dar nu numai, au acum la dispoziție Coviflu, un remediu naturist revoluționar, ce vine în sprijinul bolnavilor, ameliorând simptomele date de răceală și gripă. Grație formulei unice, obținută din plante, Coviflu este un reemdiu naturist ce ameliorează durerea, reduce temperatura și combate frisoanele și, în același timp, îmbunătățește respirația, desfundând nasul cu ușurință. Acest remediu combate disconfortul cauzat de răceală și gripă, combate simptomele date de sinuzită, dar și durerile musculare. 

Coviflu este un remediu naturist disponibil pe piață sub formă de capsule blister. Fiecare cutie de Coviflu conține zece pilule, ce se administrează în doză de o capsulă pe zi. Acest supliment alimentar este recomandat persoanelor care prezintă un risc crescut de a dezvolta răceală și gripă, care suferă de boli de inimă, pulmonare cronice, diabet, hemoglobinopatii, dar și celor care au un sistem imunitar slăbit, precum pacienți cu HIV ori bolnavi de cancer.

related posts

Modifică setările cookies