(P) Cum să fii mai productiv când lucrezi de acasă și ce influență are scaunul de birou


Telemunca a devenit o normalitate a zilelor noastre. 

Tag-uri:

Chiar și când nu este vorba despre pandemie, încât munca de acasă să fie o regulă de zi cu zi, mamele știu mai bine sau cei care lucrează remote înțeleg că a muta biroul acasă este o adevărată provocare. Nu este imposibil, însă în mod cert e ceva mai greu. Descoperă Inegal și cum te poate ajuta o alegere bună.

Investește în calitate și confort

Cei care lucrează de acasă au marea problemă legată de distragerea atenției și de productivitatea scăzută. O mare influență ar pute-oa avea și tipul de scaun de birou, iar pentru o alegere optimă trebuie să descoperi ofertele de la inegal.ro

Dacă te gândeșți mai bine, confortul tău pornește de la cel fizic. Stai pe scaun ore în șir - ori acest element ar trebui să fie cel asupra căruia gravitezi privind investițiile necesare. Incearca scaune pentru birou de la Inegal şi vei face diferența.

Ergonomic definește în sens larg o serie de funcții pe care scaunul le poate avea, toate menite să sporească confortul utilizatorului. Vorbim de o poziție corectă totodată: spătar înalt, mânere pentru o bună susținere a brațelor, piston pentru reglajul la înălțime, roți în dotare pentru deplasare facilă și rapidă. Unele modele au și sistem de balans, spătar și șezut moi, spătarul cu o formă perfectă pentru susținerea coloanei.

Piele ecologică sau mesh? Inserțiile din mesh sunt ideale pentru că permit o mai bună ventilare, așadar nu vei simți că ți se lipește pielea de scaun. Totuși la capitolul eleganţă, cele integral din piele sunt de dorit.

Scaune de birou la preturi accesibile regăsești la inegal.ro, ca o dovadă a faptului că nu trebuie să cheltui o avere pentru un scaun de calitate.

Productivitatea este influențată de atenția ta

Până când te obișnuiești cu un stil de muncă în propria casă ai tendința de a te defocusa când sună soneria, telefonul, când se aud zgomote de afară. Planifică totul în așa manieră încât să ai pauze ca la serviciu. Detașează-te de locul în sine și preferă căști și atenția ta 100% spre ceea ce trebuie să faci.

Există și o regulă de aur și se numește autodisciplină și motivație. Când începi ziua de muncă, pregătește-te ca și când ai pleca de acasă, pregătit pentru birou. Îți vei ridica moralul și automat și atitudinea ta câștigă acel nivel de profesionalism necesar pentru o zi de muncă. A nu se confunda că statul acasă înseamnă relaxare.

Creează biroul în stil propriu

Amenajarea biroului ar putea să ajute de asemenea. Poți opta pentru plante în jurul tău și mai ales ai nevoie de multă lumină naturală. Asociază scaunul de birou cu o masă confortabilă de asemenea, de înălțimea potrivită pentru ca orele de muncă să nu fie un chin.

Accesează inegal.ro pentru inspirație și achiziții necesare. Fie că vorbim despre o perioadă trecătoare, munca de acasă pe termen mediu sau lung, preferă să investești în calitate, pentru rezultate pe măsură. 

related posts