(P) Cum te poate ajuta un antrenor personal să slăbești mai repede?


Probabil că te-ai întrebat, de multe ori, de ce ai avea nevoie de un antrenor personal, dacă vrei să slăbești câteva kilograme.

Tag-uri:

Multe persoane cred că pot slăbi rapid dacă urmează diete drastice sau dacă fac mult sport, însă exercițiile pe care le faci acasă, sau chiar la sală, pe cont propriu, s-ar putea să nu fie eficiente. Chiar dacă urmărești tutoriale online cu diferite antrenamente, e posibil ca acele exerciții să nu fie potrivite pentru tine și pentru silueta visată. 

De aceea, ar fi indicat să apelezi la ajutorul unui antrenor personal, care te poate ajuta să alegi cea mai potrivită dietă pentru corpul tău, dar și exercițiile adecvate pentru o siluetă dorită. Iar, dacă încă nu te-ai decis, iată alte cinci motive pentru care ar trebui să lucrezi cu un antrenor personal, dacă îți dorești să slăbești mai repede.

Planul de slăbit

Dacă vrei să slăbești câteva kilograme și nu ai reușit, până acum, pe cont propriu, poți apela la un antrenor personal. El îți va realiza un plan personalizat și îți va explica tipul de exerciții potrivit și scopul fiecăruia. Astfel, nu vei mai pierde timp cu alergatul în parc, fără rezultat. Un antrenor personal va avea, întotdeauna, experiență și va ști cum să realizeze un plan ideal de exerciții pentru slăbit, pentru fiecare client în parte.

Păstrarea motivației

Atunci când îți propui să slăbești, este important să respecți dieta pe care o urmezi, dar și planul de exerciții fizice. Antrenorul personal nu se află în sala de fitness doar pentru a-ți arăta ce să faci, el este acolo și pentru a te susține. Motivația este necesară, într-un astfel de proces. Antrenorul personal va ști cum să transforme fiecare oră de antrenament într-o experiență plăcută, astfel încât să îți menții motivația și entuziasmul.

Setarea unor obiective

Un antrenor personal te va ajuta să îți setezi obiective realiste, să slăbești sănătos și treptat, astfel încât rezultatul final să fie satisfăcător. De multe ori, clienții vin la sală cu ideea de a slăbi cât mai mult kilograme, într-un timp cât mai scurt, însă acest lucru diferă în funcție de metabolismul fiecăruia. Atunci când începi un anumit program de slăbit, rezultatele nu apar imediat. Un antrenor va fi mereu alături de tine, pentru a-ți reaminti motivele pentru care te afli în sala de sport, și obiectivele pe care le ai de atins.

Workout personalizat

Chiar dacă ai suferit un accident sau ai unele probleme de sănătate, nu înseamnă că nu trebuie să mai faci deloc mișcare. Dimpotrivă. Un antrenor cu experiență va ști ce exerciții să aleagă pentru tine. Acesta va realiza, întotdeauna, un plan personalizat de exerciții pentru fiecare client, în funcție de greutatea fiecăruia, de problemele medicale, și de obiectivele propuse.

O dietă sănătoasă

Majoritatea antrenorilor personali dețin și certificate de specialiști în nutriție, așa că le poți cere sfaturi despre alimentație. Cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice, poți slăbi foarte ușor. Discută cu antrenorul tău personal despre cum ar trebui să arate dieta ideală pentru tine, astfel încât rezultatele să fie vizibile rapid.

După ce vei lucra câteva luni alături de un antrenor personal, nimic nu se va compara cu senzația pe care o vei avea atunci când te vei urca din nou pe cântar și vei vedea rezultatele muncii tale. Odată ce vei îndeplini o parte din obiectivele stabilite la început, vei căpăta mai multă încredere în forțele proprii și vei deveni mult mai motivată să urmezi un stil de viață sănătos. În plus, un antrenor personal cu experiență în domeniu, cum este George Brăiloiu, te poate ajuta să slăbești sănătos și eficient, fără să fie nevoie să faci exerciții fizice epuizante sau să urmezi diete drastice.

related posts

Modifică setările cookies