(P) Life Dental Spa - stomatologie holistică


Stomatologia holistică reprezintă viziunea adoptată cu succes de către medicii specialiști #LifeDentisti, în cadrul clinicilor Life Dental Spa. Inspirați de către medicul fondator al clinicii, dr. Crisitina Obreja, #LifeDentist-ii oferă tratamente holistice tuturor pacienților care aleg Life Dental Spa. 

Tag-uri:

Ce înseamnă stomatologia holistică? 

La bază, holisticul înseamnă că întregul nu este redus la părțile sale componente. Cu alte cuvinte, dr. Cristina Obreja spune că: „Stomatologia holistică practicată în clinicile Life Dental Spa presupune că pacientul nu are parte doar de un banal tratament stomatologic – tehnologia laser folosită de echipa de medici dentiști, materialele biocompatibile și consilierea ulterioară fac diferența între stomatologia clasică și cea modernă.”

Pe scurt, pacienții care aleg Life Dental Spa se bucură de cele mai înalt calitative tratamente stomatologice, realizate în deplină siguranță și eficiență. În plus, pacienții au parte de educație pentru sănătate, primind diferite sfaturi personalizate de la #LifeDentisti cu scopul de a menține sănătatea orală cât mai mult timp. 

5 principii holistice aplicate cu succes în clinicile Life Dental Spa

Clinicile Life Dental Spa sunt situate în zona de centru din București, fiind dotate cu tehnologia de ultimă generație a laserului dentar, acesta fiind folosită în cadrul tratamentelor stomatologice diverse, pornind de la tratamentul cariilor laser până la implantologie laser. 

Folosirea laserului dentar ca terapie minim-invazivă 

Un principiu promovat de către stomatologia holistică constă în realizarea de tratamente stomatologice minim-invazive. Folosirea laserului dentar este cea mai bună soluție – lipsit de zgomot și vibrații, laserul dentar acționează minim-invaziv, doar la nivelul țesutului afectat, protejând zonele sănătoase din jur! 

Alegerea unor materiale dentare moderne, biocompatibile 

În ultimii ani, din ce în ce mai multe studii apar în literatura de specialitate, multe având ca și subiect principal compușii toxici conținuți în materialele clasice stomatologice. Astfel, #LifeDentist-ii au ales să utilizeze plombele non-toxice pentru tratamentul cariilor dentare, acestea fiind lipsite de metacrilații care s-au dovedit a fi dăunători pentru organismul uman. 

Intervențiile invazive sunt limitate

#LifeDentist-ii tratează OAMENI, nu doar DINȚI, motiv pentru care interesul echipei Life Dental Spa este acela ca pacienții să își păstreze dinții naturali pe arcadă pentru cât mai mult timp. Așadar, intervențiile chirurgicale de tipul extracțiilor dentare sunt limitate, acestea reprezentând o soluție numai în cazul în care dintele nu mai poate fi salvat prin niciun alt tip de tratament conservator! 

Promovarea tratamentelor holistice, unice în România 

Din păcate, aproximativ 9 români din 10 suferă de boală parodontală, fiind esențial ca medicul specialist în parodontologie să intervină la timp! Pentru a veni în ajutorul pacienților, dr. Cristina Obreja a elaborat un protocol holistic unic de tratament al parodontozei, ce constă într-o serie de manopere NON-CHIRURGICALE, realizate cu ajutorul laserului dentar, cu scopul de a stopa evoluția bolii parodontale. 

Promovarea principiilor preventive 

Un alt element holistic esențial este și educarea pacienților cu privire la menținerea igienei orale. Astfel, după orice tratament stomatologic, #LifeDentist-ii oferă recomandări personalizate pacienților, abordând subiecte precum:

  • Realizarea corectă a periajul dentar zilnic 
  • Folosirea unor produse de igienă orală fără conservanți și coloranți, care să conțină ingrediente naturale 
  • Respectarea vizitelor periodice la cabinetul stomatologic din București, pentru igienizări profesionale și consultații de rutină, cu scopul prevenirii recidivei

Alege clinicile Life Dental Spa și bucură-te de cele mai bune tratamente holistice!

related posts

Modifică setările cookies