(P) Life Dental Spa - Totul despre implantul dentar


Clinicile stomatologice Life Dental Spa din București sunt echipate cu cele mai noi tehnologii laser pentru a putea realiza tratamente stomatologice la cel mai înalt nivel calitativ, pornind de la tratamentul cariilor cu laserul și până la implantologie laser. 

Tag-uri:

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este soluția optimă pentru pacienții care au suferit o extracție dentară. Jucând rolul unei rădăcini artificiale, implantul are rolul de a susține o coroană dentară sau o punte dentară, asigurând restaurarea funcționalității și esteticii. 

Implantul dentar este confecționat din diverse materiale biocompatibile. În clinicile stomatologice Life Dental Spa, implanturile dentare disponibile fac parte din diverse game, având proprietăți diferite: 

Implanturile Blue Sky Bredent

Implanturile Blue Sky Bredent dispun de un design ce oferă:

 • Scăderea riscului de rupere, grație conexiunii Torx 
 • Limitarea rotației reziduale
 • Osteointegrare optimă prin suprafața Osseo Connect 

Implanturile Nobel Biocare

 • Lider mondial în implantologie 
 • Garanție pe viață 
 • Implanturi realizate la cel mai înalt standard de calitate 

Implantologie laser în clinicile Life Dental Spa

Laserul stomatologic este inovația revolutionara în domeniul stomatologiei – folosind doar fascicule de lumină, laserul aduce numeroase avantaje în cadrul procedurii de inserare a implanturilor dentare, printre care se numără:

 • Sterilizarea țesuturilor dentare, limitându-se astfel riscul de infectare post-operatorie
 • Stimularea regenerării osoase 
 • Grăbirea vindecării gingivale 
 • Limitarea hemoragiei, asigurând #LifeDentist-ului specialist în chirurgie orală o vizibilitate optimă în timpul operației 
 • Durere post-operatorie minimă  
 • Efect bactericid, de eliminare a bacteriilor dezvoltate la nivel local 

Fast&Fixed – obține dinți ficși pe implanturi în doar 24 de ore 

Pacienții care și-au pierdut aproape toții dinții de pe ambele arcade pot beneficia de dinți ficși pe implanturi in doar 24 de ore! Cu ajutorul sistemului Fast&Fixed, funcționalitatea și estetica sunt redobândite în timp record! 

Sistemul Fast&Fixed constă într-o procedură amplă, care se caracterizează prin:

 • Inserarea de 6 implanturi la nivelul osului maxilar
 • Inserarea de 4 implanturi la nivelul mandibulei 
 • Atașarea unei lucrari fixe provizorii de implanturi 

Într-o singură zi, pacientului îi sunt inserate implanturile și îi este fixată lucrarea provizorie, care va rămâne atașată de implanturi pe o perioadă de aproximativ șase luni – aceasta fiind perioada de osteointegrare. 

La finalul acestor luni, pacientul va reveni în cabinetul stomatologic din București, unde #LifeDentist-ul specialist în chirurgie orală poate evalua reușita tratamentului. 

În cazul în care implanturile s-au integrat corect la nivelul osului alveolar, lucrarea provizorie va fi înlocuită cu cea definitivă, confecționată din materiale biocompatibile, precum ceramica sau zirconiul!

Life Dental Spa tratează OAMENI, nu doar DINȚI 

#LifeDentist-ii sunt adepții stomatologiei holistice, motiv pentru care aceștia apelează la manoperele invazive de tipul extracțiilor dentare și a implanturilor dentare numai în situația în care este absolut necesar. 

Interesul echipei de medici Life Dental Spa este acela de a veni în sprijinul pacienților cu tratamente conservatoare, care să contribuie la păstrarea dinților pe arcadă pentru cât mai mult timp. 

Numai în situația în care dintele nu mai poate fi salvat în niciun fel, #LifeDentistii recomandă extracția dentară și inserarea implantului dentar confecționat din materiale înalt calitative și biocompatibile. 

Alege Life Dental Spa și beneficiază de voucher-ul de 500 de euro oferit pentru procedura Fast&Fixed!

related posts

Modifică setările cookies