(P) Pregătește acasă sifon și sucuri carbogazoase, cât vrei tu de acidulate


Știm deja că apa reprezintă cel mai mare procent din corp și este absolut vitală pentru buna funcționare a organismului. Avem nevoie de apă la fel de mult cum avem nevoie de oxigen și asta e o certitudine, demonstrată și științific în nenumărate rânduri.

Tag-uri:

Hidratarea este la îndemâna oricui și, din fericire, există numeroase trucuri ușor de implementat, care să ne ajute să bem mai multă apă, care are și un gust bun. 

Cele mai importante 3 sfaturi pe care le poți aplica rapid:

Instalează-ți o aplicație care să îți reamintească să bei apă 

Ține la îndemănâ câte o sticlă de apă pe birou, în fiecare cameră, în mașină și oriunde petreci mai mult timp. Din fericire, există numeroase soluții de a filtra apa, carafe elegante și sticle refolosibile, ușor de cărat. 

Adaugă fructe, legume și ierburi aromatice în apă, pentru a te bucura de un gust mai bun, dar și mai multe vitamine (poți citi și aici un articol util)

Iubitorii de apă acidulată și sucuri au o alternativă mai economică și sănătoasă

Cei mai mulți dintre noi avem amintiri cu sifonăriile care existau la fiecare pas în anii ’90 și gustul acidulat și bun. Fie că îl beam simplu, șpriț, împreună cu vinul preferat sau suc, cu ajutorul siropurilor naturale, sifonul era nelipsit din gospodării. 

Alternativa era apa acidulată la sticlă, care trebuia returnată. Apoi, din nefericire pentru natură, plasticul a devenit din ce în ce mai popular, iar acum găsim tot ce ne dorim în orice magazin sau supermarket. 

Dezavantaje sunt destule, de la tonele de plastic adunate, până la cumpărături zilnice voluminoase, costuri ridicate și lipsa alegerii personale în ceea ce privește gradul de acidulare. 

Din fericire, există soluția pentru a prepara acasă sifon și sucuri carbogazoase sănătoase, cât vrei tu de acidulate cu un singur aparat – fără baterii, fără curent electric. 

SodaStream este un aparat de preparare a băuturilor acidulate la tine acasă, vândut în peste 80.000 de magazine din 45 de țări. Cu ajutorului lui, economisești, în medie, peste 2000 de deșeuri de sticle și doze în fiecare an. 

Testate, răstestate şi apreciate, folosind un minim de spaţiu şi de resurse, aparatele SodaStream pun la dispoziţia tuturor un sistem accesibil de preparare atât a apei carbogazoase, cât şi a sucurilor acidulate, acasă.

5 motive pentru care să folosești SodaStream pentru a prepara sifon și sucuri acasă

Iată cele mai importante calități ale aparatelor SodaStream, care fac acest produs atât de dorit de milioane de oameni pentru beneficiile asupra economiilor, sănătății și mediului. 

1. Mai multă sănătate, cu zero calorii

În caz că mai aveai vreun dubiu, apa carbogazoasă nu are nicio calorie. La fel ca apa plată, are 0 kcal și îți oferă o senzație de sațietate mai mare, datorită bulelor inofensive. Iar sticla cu care vine aparatul nu conţine Bisfenol A (BPA) sau orice altă substanță toxică. 

2. Înlocuitorul perfect al sucurilor nocive din comerț

Poți prepara sucurile preferate la tine acasă cu siropurile SodaStream, care conțin mult mai puțin zahăr și sunt mai prietenoase cu sănătatea și silueta. Poți adăuga orice sirop dorești (cola, soc, lămâie etc.), iar sticlele elegante și reutilizabile, te ajută să îl iei după tine oriunde. 

3. Prepari sifon și suc oriunde, fără baterii sau curent electric

Aparatul funcționează doar cu o butelie de CO2, pe care o poți înlocui foarte ușor, și cu ajutorul unui singur buton. În doar 3 secunde te bucuri de sifon sau de un pahar de suc acidulat, cu aroma preferată. 

Îl poți căra ușor oriunde dorești, inclusiv la petrecerile în aer liber, picnic sau pe munte. 

4. Economisești bani și reduci deșeurile

Cu un singur aparat și butelia, pe care o schimbi la aproximativ 60L de sifon, renunți la miile de sticle sau doze de apă carbogazoasă sau sucuri, cumpărate anual. Asta înseamnă economii de cel puțin câteva sute de lei pe an, pe care îi poți folosi la următorul city break. :-) 

5. Creativitate și versatilitate

Tu alegi gradul de acidulare, iar atunci când ai musafiri sau mai multe gusturi de satisfăcut este perfect! Poți prepara sucuri foarte acidulate pentru cine le preferă așa, sifon ușor acidulat sau cocktailuri savuroase. Combină siropurile preferate cu ierburi aromatice, fructe și alcool (sau nu) și asiguri succesul oricărei petreceri. 

Alătură-te și tu milioanelor de oameni care au ales să protejeze natura și să nu mai care zilnic sticle de plastic de la magazin și alege un aparat SodaStream.

În luna decembrie pregătim și multe surprize la KitchenShop, așa că îl poți trece pe lista de cadouri inspirate de Crăciun. Va fi noua vedetă a meselor în familie de Sărbători. :-) 

FULLSCREEN
(P) Pregătește acasă sifon și sucuri carbogazoase, cât vrei tu de acidulate
  • /

related posts

Modifică setările cookies