(P) Relaxarea vine stând - în scaunul cu masaj de la Masatto


Ce faceți pentru a vă relaxa? Vă doriți deconectare totală de la ecrane, o muzică bună în surdină, nu neapărat un efort fizic care să vă epuizeze și ultimele resurse de energie.

Tag-uri:

Există atât de multe variante de relaxare. Cum sună însă relaxarea stând? Într-un scaun de masaj? Da, este posibil. Fotoliile de masaj de la Masatto sunt cele care vă pot asigura starea de bine. Atenție, pot crea dependență!

Masajul - cum, când și de ce este o soluție de destresare

Masajele sunt o metodă clasică de detensionare, de atenuare a unor dureri locale. Instinctiv până la urmă avem tendința de a masaj zona unde ne lovim sau din orice alt motiv resimțim durere. Masând cu tehnici diverse, durerea dispare.

Când tehnica aceasta clasică a cunoscut puterea și capacitatea tehnologiei moderne, a rezultat gama de fotolii de masaj. În lume sunt câteva nume mari pe această nișă, la care se adaugă și un producător autohton și anume Masatto. În gama acestuia regăsim mai mult decât scaune cu masaj, regăsim experiența relaxării adusă la un alt nivel.

Masajele sunt recomandate oricând, la orice oră, oricui, la orice vârstă. Acestea pot avea, datorită tehnicilor complexe de masaj, efecte multiple; nu doar că relaxează, ci induc starea de bine și îmbunătățesc calitatea somnului.

  • Pot ameliora durerile cronice. Pentru vârstnici spre exemplu, ce au mobilitate redusă și energie redusă de a face prea multă mișcare, masajele zilnice sunt adevărate terapii.
  • Pot detensiona mușchii. Fie că vorbim de poziție incomodă în timpul somnului sau orele petrecute la birou și tensiune în zona cervicală, masajele pot acționa asupra unei grupe de mușchi, pentru a detensiona.
  • Pot energiza. Ca un duş la prima oră sau o gură de aer proaspăt, un masaj chiar și când nu acuzați dureri poate fi echivalentul unei doze de vitamine și minerale. Stimulează circulația și energizează!

Nu există o grupă anume de persoane ce se pot bucura de masaje. În plus, grație unui sistem complex integrat în fotoliile de la Masatto vorbim de precizie de masare prin tehnica de scanare a ocupantului, înainte de a începe un program de masare propriu zis. Sistemul integrat reține datele și aplică, următoarea dată, programul personalizat de masare. Răsfăț la cote înalte, la o simplă apăsare de buton!

Fotoliile de masaj marca Masatto sunt mai complexe decât am crede

Scaunul THAI, unul din modelele de top de marcă Masatto, este întruchiparea luxului și a inovației. Vorbim despre premium delux 4D, un fotoliu sofisticat, dedicat celor cu preferințe pretențioase. Include sistemul pantentat de tip 4D, ceea ce înseamnă un masaj profund, eficient și precis.

Este distinct prin sistemul holografic, perne de aer în straturi; poate masa aplicând tehnici de tip frământare, batere, presare, rulare. Este așa zisul fotoliu de yoga și recunoscut pentru eficienţa cu care masează în stil thailandez. Este o experiență fără egal atunci când ocupaţi locul în acest fotoliu.

Totuși, dincolo de funcțiile sale performante, de tehnologia din spate, face ceva mai mult decât atât. Vă readuce starea de zen, vă îmbunătăţeşte circulația, detensionează și vă face, parcă, alt om. Când vă simțiți bine, când sunteți relaxat, lucrurile par să fie mai ușor de gestionat. Thai este o investiție pentru voi și sănătatea voastră, este definiția grijii față de propria persoană, față de confortul propriu. Iar toate acestea le puteți obține investind în maseurul profesional disponibil oricând, în intimitatea casei, în prezența unui fotoliu de masaj precum Thai.

Thai poate fi testat!

Îndrăzniți să visați frumos! Masatto a lansat pentru publicul doritor și varianta testării - în showroom-urile din țară, pe bază de programare sau chiar la domiciliul clientului. Detalii în acest sens, costuri, garanții sau mai bine spus consilierea profesională o regăsiți în cadrul paginii oficiale, masatto.ro.

Contact: 

contact@masatto.ro

masatto.ro 

+40 756 478 789

related posts

Modifică setările cookies