(P) Singura soluție să înlocuiești un dinte lipsă - implantul. Află costurile și tipurile de implanturi de la Dental Premier


Aspectul fizic contează, estetica chipului tău devine o manieră prin care cei din jur pun etichete și te încadrează în clasa celor în care ar risca sau nu să aibă încredere.

Tag-uri:

Punem mai mult ca oricând accent pe aspect. Oricând se întâmplă să pierzi un dinte, spre exemplu, problema și urgența stomatologică se transformă automat și în motiv de frustrare sau de limitare a vieții sociale.

Ce soluții ai pentru a înlocui un dinte lipsă? Implant dentar la clinica Dental Premier! Este singura cale de a rezolva acest lucru, cu ceva mai multe avantaje decât compromisuri.

Implantul - ce este și cum te avantajează

Implantul nu este într-adevăr o noutate în medicina stomatologică. Există însă diferențe între clinicile care oferă astfel de servicii. Vorbim despre un șurub din titan sau zirconiu ce va fi inserat în os, pentru a substitui rădăcina dintelui. Procedura este una realizată sub anestezie, deci nici vorbă de durere. Urmează ulterior atașarea unui bont protetic și a coroanei dentare, pentru ca dintele implantat să fie exact așa cum este cel natural, aspectual și funcțional vorbind.

Deși pacientul trece printr-o intervenție chirurgicală, deci metoda este una invazivă, asigură totuși avantaje pe termen lung:

  • Implantul durează și toată viața dacă este întreținut. În medie medicii spun că poate ajunge și la 20 de ani. Va fi nevoie de consult periodic pentru a preîntâmpina problemele stomatologice.
  • Dinte funcțional perfect. Pacientul poate muşca, mesteca orice, ca și atunci când avea dinţii săi naturali.
  • Aspect natural. Diferențele între dinţii naturali și cei implantați nu sunt vizibile. Altfel spus, nimeni nu își poate da seama de diferență.
  • Dinte fix. Atât timp cât inserarea este corectă, nu există mobilitate dentară. Față de proteză, spre exemplu, la implant pacientul nu trebuie să aibă un ritual aparte doar pentru curățarea dinților puși.  
  • Pot fi implantați dinți și măsele, oricâte ar fi necesare. Sunt și cazuri în care întreaga restaurare a danturii este realizată cu ajutorul implanturilor. Toate pot fi inserate în decursul unei singure intervenții, dar care va dura ceva mai mult, între 2 și 3 ore.

Avantaje la serviciile stomatologice de la Dental Premier

Trebuie spus că la momentul la care alegi clinica stomatologică unde să beneficiezi de implantul necesar vei contoriza totul cu aceeași grijă cu care îți proiectezi așteptările tale pe termen lung. Asta înseamnă clar o responsabilitate asumată. Unii au teamă de durere, alții se tem mai mult de prețurile practicate.

Dental Premier se poate spune că este o premieră pe nișa aceasta, o clinică stomatologică de top unde activează o echipă de medici specialiști în implantologie. Pacienții au parte de servicii ultramoderne. Aici regăsim de fapt o clinică aliniată standardelor internaționale care deţine Certificatul de Excelență Dentsply Sirona – liderul mondial în tehnologie dentară.

Tehnologiile dentare, de ultimă generație, fac ca intervențiile să aibă rezultate garantate, sigure, de calitate și cu avantaje pentru confortul clientului. La capitolul implantalogie este folosită spre exemplu tehnologia avansată PRGF®-Endoret® pentru ca vindecarea să fie una accelerată.

Un alt avantaj constă în posibilitatea de a optimiza și timpul necesar până când poți ieși mândru cu zâmbet la purtător în public. Pentru cei care au nevoie de o restaurare completă, spre exemplu, pot avea parte de dinți într-o zi, în decurs de 24 de ore putând fi atașată și o lucrare dentară fixă provizorie.

Pentru un implant total pacienții ar urma să scoată din buzunar cel puțin 15.000 lei pentru 4 implanturi pe mandibulă și o lucrare fixă provizorie. Există 3 tipuri de implanturi și diferențele constau și în partea financiară printre altele. Cât despre lucrarea definitivă, aceasta poate fi fixată prin înşurubare sau cimentare. Costurile aferente pentru aceasta se impun însă la diferență de 3 până la 6 luni post implant, timp în care are loc osteointegrarea. Aceasta reprezintă faza a doua a procedurii de implant și astfel oferă pacienților posibilitatea de a plăti parțial pentru lucrare și nu toată suma o dată.

Cum fiecare caz este diferit, numai o consultație la medicul specialist poate lămuri despre cât costă și ce este mai bine de făcut în cazul tău. Programează vizita și lămurește-te că pentru un zâmbet perfect ai nevoie de implant. 

related posts

Modifică setările cookies