(P) Tot ce trebuie să știi despre dinții sensibili


50% din populația mondială dezvoltă hipersensibilitate la nivelul dinților. Adevărul este că dinții sensibili sunt o afecțiune serioasă și nu trebuie să aștepți să dispară durerea pur și simplu, ci să încerci să remediezi problema. Bucură-te de o cafea, băuturi sau mâncăruri fierbinți sau de o înghețată fără griji!

Tag-uri:

Dacă folosești periuța de dinți nepotrivită pentru tine, riști ca smalțul dinților să se deterioreze și îți poate provoca sensibilitate la periaj și uneori chiar probleme mult mai grave, cum ar fi gingivita, parodontoza etc. Acesta este motivul pentru care trebuie să faci o alegere înțeleaptă atunci când alegi o periuța de dinți bună.

5 caracteristici ale unei periuțe de dinți bune

Perii rotunjiți - protejează de zgârieturi smalțul dinților și țesutul moale al gingiilor.

Capul periuței cu dimensiuni mici - poți peria dinții chiar și în spațiile greu accesibile.

Perii nu trebuie să fie tociți – aceștia nu pot îndepărta placa bacteriană în mod eficient și sunt un semn clar că trebuie să înlocuiești periuța de dinți.

Confortabilă atunci când o ținem în mână și periem dinții - nu trebuie să simți disconfort în timp ce periezi dinții.

Antibacteriană - bacteriile din periuța de dinți îți pot afecta sănătatea generală, deci asigură-te că periuța ta de dinți este curată și sigură.

Cu periuța de dinți cu argint Nano-b, poți uita de durere

Dinții sunt cartea ta de vizită. Un zâmbet îngrijit și strălucitor face o primă impresie foarte bună. Și, pentru că dinții tăi sunt atât de importanți, periuța de dinți cu argint Nano-b este ideală pentru tine.

Gingiile sensibile și sângerarea în timpul periajului sunt probleme reale. Uneori este posibil să agravezi problema prin perierea prea agresivă a dinților.

Da, periatul prea agresiv este o problemă. Dacă apeși foarte tare, nu înseamnă că o să cureți mai bine placa bacteriană, uneori poți agrava lucrurile. Fiind prea agresiv la periaj creezi micro-plăgi la nivelul gingiilor care favorizează dezvoltarea bacteriilor. 

Ține cont de următoarele sfaturi

  • Alege corect periuța de dinți și fii blând cu dinții și gingiile tale.

Gingiile sensibile și sângerarea în timpul periajului sunt probleme reale. Dinții tăi devin sensibili și ai dureri în momentul periajului dacă folosești produse de slabă calitate. Îți recomandăm să cauți periuțe de dinți pentru dinți și gingii sensibile, cu vârfurile rotunjite. Periuțele Nano-b cu argint au perii rotunjiți, special concepuți pentru a-ți proteja gingiile. Sunt astfel potrivite atât pentru adulții cu sensibilitate la periaj, cât și pentru copii mai mari de 4 ani. 

  • Folosește produse organice care nu conțin substanțe chimice.

Dacă utilizezi o apă de gură care conține un procent ridicat de alcool și alte substanțe chimice, îți poți deteriora smalțul dinților și dinții devin mult mai sensibili decât i-ai avut înainte. Desigur și faptul că nu acorzi sufiecientă atenție periajului, poate duce la sensibilizarea dinților.

  • Alege pasta de dinți potrivită pentru nevoile tale.

Îți recomandăm să folosești periuțele de dinți cu argint Nano-b împreună cu pasta de dinți naturală NovaCare, cu micro-argint. Acest duo îți garantează un periaj al dinților eficient și potrivit pentru nevoile tale. Pasta de dinți NovaCare este o pastă de dinți naturală pentru igiena dentară zilnică.

Curăță în profunzime și îmbunătățește sănătatea și aspectul estetic al dinților. Creează o barieră ce rezistă până la 14 ore după periaj împotriva bacteriilor dăunătoare din gură. Este o pastă de dinți cu mentă organică în compoziție care asigură o prospețime și o respirație plăcută, pentru întreaga zi. Previne și contribuie semnificativ la vindecarea afecțiunilor dinților și a gingiilor (gingivite și boli parodontale). 

  • Ai grijă la dieta ta/la ceea ce mănânci.

Produsele acide (portocale, produse îndulcite, anumite băuturi carbo-gazoase) îți atacă smalțul dinților și pot duce la decolorarea acestora, la demineralizarea dinților și la sensibilitate.

Deși este recomandat să te speli pe dinți după fiecare masă, este indicat să eviți să faci acest lucru imediat după consumarea produselor acide și să aștepti cel puțin 20 minute. Folosește cea mai bună periuță de dinți care să fie blândă cu dinții și gingiile tale. O periuță de dinți moale combinată cu pasta de dinți naturală preferată va face din periajul dentar un moment de relaxare.

Îți dorești un periaj dentar mai fin? Ai dinții sensibili ori gingii care sângerează la periaj? Te confrunți cu inflamații gingivale sau boli parodontale? Află pe site-ul www.nano-b.ro informații complete despre beneficiile periuțelor de dinți antibacteriene Nano-b și despre pasta de dinți cu micro-argint NovaCare.

related posts

Modifică setările cookies