Porti tanga? Ce probleme de sanatate de care habar nu aveai iti poate cauza lenjeria sexy


Esti adepta chilotilor tanga pentru ca sunt confortabili si invizibili? Chiar si asa, ei nu sunt varianta cea mai buna pentru tine. Vezi care sunt dezvantajele pe care le ai daca porti acest tip de lenjerie intima.


Tanga sunt preferatii femeilor pentru doza de confort si pentru faptul ca ii poti purta cu orice pereche de pantaloni fara a li se observa forma. Totusi, pe langa beneficiile pe care le au, nu trebuie sa treci cu vederea dezavantajele, care iti pot provoca probleme de sanatate.

Preocupati de acest aspect, medicii de la cateva spitale din America au studiat in amanunt problema si au venit cu niste raspunsuri ajutatoare. Tanga nu sunt recomandati pentru femeile care au predispozitie la infectii urinare sau genitale, iar explicatia este una foarte simpla.

In primul rand chilotii tanga trebuie sa fie din bumbac pentru a permite pielii sa respire si in aceeasi masura atat colantii cat si pantalonii cu care te imbraci trebuie sa aiba la baza materiale naturale, pentru a se face usor transferul de aer.

Desi sunt sexy, chilotii din dantela nu sunt recomandati, deoarece acest material nu lasa pielea sa respire, iar incidenta de a te alege cu o infectie este mai mare. Apoi, trebuie sa ai in vedere faptul ca daca esti o persoana activa si faci destul de multa miscare, lenjeria intima de acest gen se misca la randul ei si faciliteaza transferul de bacterii din zona rectului spre zona vaginului sau a uretrei.

Mai mult decat atat, daca esti predispusa infectiilor si porti tanga inclusiv in perioada menstruatiei, ai toate sansele sa te alegi cu o infectie de toata frumusetea. Nu in ultimul rand, tanga provoaca iritatii la nivelul zonei intime. Pielea din jurul chilotilor este iritata constant din cauza miscarii lor, iar semnele provocate sunt asemanatoare celor produse de linia sutienului.

Totusi, daca esti o persoana sanatoasa, poti purta linistita tanga. Daca de obicei infectiile te ocolesc, porti mereu lenjerie din bumbac si pastrezi o igiena optima zonei intime, te asiguram ca esti in siguranta si nu te vei alege cu nicio infectie de acest gen.

related posts

Modifică setările cookies