Prepara-ti corect un pahar de apa cu lamaie. Ce regula trebuie sa respecti pentru a obtine cele mai bune rezultate


Ati auzit de atatea ori despre beneficiile consumului de apa cu lamaie, insa pentru ca acestea sa functioneze este important sa stiti cum sa pregatiti ceea ce pentru multe persoane este un fel de licoare magica.


Potrivit huffingtonpost.ca, pentru a obtine un pahar de apa cu lamaie care sa va ajute, este necesar ca apa sa fie la temperatura camerei, iar in pahar sa stoarceti sucul dintr-o jumatate de lamaie.

Cei de la Scared Source Nutrition specifica ca este vital ca temperatura apei sa fie una normala, deoarece apa mult prea rece reduce din beneficiile compozitiei.

Pentru a va convinge cate minuni poate face un pahar de apa cu lamaie baut in fiecare dimineata, va prezentam 12 motive care va vor determina sa includeti acest obicei in ritualul zilnic.

1. Hidratarea 

2. Imbunatatirea digestiei

3. Prevenirea infectiilor urinare

4. Imbunatatirea mirosului respiratiei

5. Scaderea in greutate

6. Intarirea sistemului imunitar

7. Revigorarea pielii

8. Imbunatatirea activitatii cerebrale

9. Curatarea ficatului

10. Reducerea cantitatii de mucus

11. Recuperearea dupa o ora de sala

12. Reducerea durerilor de cap  

Cu toate acestea, inainte de a incepe un asemenea regim si orice dieta, in general, pentru a fi sigur de rezultate si pentru a creea un program adecvat corpului dumneavoastra, consultati un specialist. 

Voi ce credeti despre acest regim? L-ati incercat vreodata? Considerati ca ideea prezentata in articolul din huffingtonpost este una potrivita? 

FULLSCREEN
Prepara-ti corect un pahar de apa cu lamaie. Ce regula trebuie sa respecti pentru a obtine cele mai bune rezultate
  • /

related posts

Modifică setările cookies