Primul curajos din Marea Britanie care a testat vaccinul împotriva noului coronavirus a povestit ce a simțit după injectare


Primul volunar din Marea Britaie care a acceptat să i se administreze un vaccin creat împotriva noului coronavirus a descris mai multe efecte secundare, apărute după administreare.


Numele voluntarului este Simeon Courtie, autor și prezentator de emisiuni pentru copii. Într-un interviu acordat emisiunii Good Morning Britain, britanicul a descris ce a simțit în primele zile după imunizare.
 
Mai precis, potrivit Daily Mail,  Simeon a făcut febră și a avut dureri mari, destul de greu de suportat. Cu toate acestea, a ținut să sublinieze că acum e bine și că toate au trecut.

Britanicii se implică activ în dezvoltarea unui vaccin care să pună stop pandemiei, iar guvernul britanic a alocat 22,5 milioane sterline pentru programele începute la Imperial College London. Se lucrează la două vaccinuri odată, vaccinuri cu structuri diferite și chiar cu moduri de administrare diferite. 

#StaiAcasa-PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"-sezonul 2


 

Foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies