Reacția Andreei Bălan, după ce Dana Rogoz a scris despre ea: ”Mi-ar plăcea ca cei care comentează să gândească un pic mai mult”


De când a născut, acum câteva săptămâni, Andreea Bălan este în centrul atenției din cauza problemelor de sănătate.


Din nefericire, chiar în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a făcut un stop cardiorespirator cauzat de o afecțiune care apare o dată la 80.000 de cazuri. Problemele nu s-au oprit aici și Andreea a mai avut nevoie și de alte intervenții chirurgicale.

Citește și: Andreea Bălan, la două săptămâni după ce a născut: ”Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede...”

În tot acest timp, a fost în atenția publicului, fanii având tot felul de întrebări legate de starea ei și de felul în care se descurcă cu nou-născutul.

Recent, Dana Rogoz, mămică la rândul ei, a scris un articol emoționant, în care îi lua apărarea Andreei Bălan, iar aceasta din urmă a reacționat pe contul ei personal de Facebook. 

”Dana Rogoz vorbește despre alăptare și răspunde mamicilor care m-au întrebat în aceste 3 săptămani în care am stat mai mult în spital, “Dacă alăptez”. 

Îmi place mult articolul și mi-ar plăcea ca cei care comentează online să gândească un pic mai mult înainte să își exprime gândurile incipiente”. 

În articolul de pe blogul personal, Dana Rogoz scrie: ”Am intrat aseară pe contul de Instagram al Andreei Bălan și am citit o parte din comentarii. Așa am descoperit că există mai multe femei care vor să știe dacă Andreea alăptează. Sunt, desigur, îngrijorate. Ele știu că alăptarea e cea mai bună în primele zile de viață, atât pentru nou-născut, cât și pentru mamă. Doar că aceste femei par să omită esențialul: starea de sănătate a Andreei. Când știi că femeia era să moară la naștere, când știi că în ultimele zile a mai trecut prin încă 2 operații importante și că a stat săraca mai mult pe la terapie intensivă, decât pe acasă, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?!? Nu înțeleg unde e limita! Chiar nu își dau seama cât de ridicolă e întrebarea în context?”.

”La insistențele lor, Andreea ajunge să se și scuze, explicându-le că “a pierdut laptele de la supărare” și că, oricum, ia multe medicamente în această perioadă… Ne-am obișnuit ca atunci când o femeie anunță fericită că a născut, să citim întrebările altor mame legate de alăptare. “Alăptezi?” intră clar în top 3 întrebări post-partum. Sunt multe alte întrebări pe care i le poți adresa unei proaspete mame, care ar putea conta: “Cum ești? Cum te simți?”, “Ce emoții te încearcă?”, “Ai întrebări, ai nevoie de vreo sugestie ori pur și simplu ai chef să stai de vorbă cu cineva? Știi numărul meu și mă poți suna la orice oră”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

Foto: Facebook

Vezi și: Întoarcerea acasă. Dana Rogoz redevine "Abramburica"related posts