Regina Letizia, testată pentru coronavirus. Gestul pe care l-a făcut în public și care i-a pus sănătatea în pericol


Regina Spaniei, Letizia, a fost testată pentru coronavirus după ce s-a sărutat pe obraz cu un ministru care acum este diagnosticat cu virusul COVID-19. 


Toate școlile și universitățile din Spania se vor închide pentru a opri răspândirea virusului, această țară înregistrând o creștere cu 80% a numărului de decese din cauza COVID-19.

Citește și: Regina Letizia, spectaculoasă într-un costum roșu cu pantaloni evazați

Măsura vine în același timp în care Regina Spaniei, Letizia, a fost testată pentru coronavirus după ce un membru al guvernului cu care a avut contact direct a contractat afecțiunea. 

Conform Daily Mail, Regina Letizia a dat mâna cu ministrul Irene Montero, la evenimentul la care au participat amândouă, vinerea trecută, organizat de o asociație care luptă pentru drepturile prostituatelor.

Letizia și Irene Montero s-au și sărutat pe obraz, așa cum este tradiția în această țară. 

După ce s-a anunțat că doamna Montero este primul ministru din guvernul spaniol care a contractat virusul, a venit și confirmarea că Letizia, dar și soțul ei, Regele Felipe VI, au fost testați pentru coronavirus. 

În Europa, există deja un membru al familiei regale care este infectat. Karl von Habsburg, arhiducele Austriei, șeful Casei de Habsburg-Lorraine, a fost diagnosticat cu virusul COVID-19 și se află în carantină. 

Urmăriți, în clipul de mai jos, noul episod al emisiunii marca protvplus.ro ”Trending Review cu Daragiu”.  

related posts

Modifică setările cookies