Roxana Ciuhulescu a participat la o tabara de arte martiale


Mare amatoare de sport si miscare in aer liber, Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor de la ProTv, a petrecut 8 zile la Stagiul de Vara Qiqong, o tabara de arte martiale organizata in statiunea Jupiter, sub indrumarea maestrului Adrian Florea.
 


Roxana Ciuhulescu isi dorea de mult timp sa ajunga in cantonamentul tai-chi (Taijiquan), insa abia in aceasta vara acest lucru a fost posibil. Asteptarea a meritat insa pentru ca aici Roxana a trait o experienta extraordinara, pe care nu o va uita prea curind. “N-am sa uit niciodata cantonamentul de la Jupiter – povesteste Roxana – pe care-l pot numi de departe cea mai interesanta vacanta din viata mea. Am fost in multe cantonamente sportive pe vremea cand jucam handbal de performanta, insa cantonamentul tai-chi (Taijiquan) a fost primul din viata mea si sper nu si ultimul”, spune Roxana.

Prezentatoarea emisiunii ProMotor de la ProTv spune ca scopul acestui cantonament au fost “relaxarea, meditatia si antrenamentul. Practicantii exercitiilor taijiquan au doua obiective: sanatatea si spiritualitatea”, explica Roxana, “iar cele doua sint atinse prin antrenament si exersarea energiei.” Vedeta este de parere ca “oricine poate practica acest stil” daca este interesat in obtinerea echilibrului perfect intre trup si spirit. Pentru vedeta Pro Tv nu a fost prima data cind a exersat miscari si exercitii specifice artelor martiale. “Cand eram copil, m-am familiarizat cu stilul shotokan si ma bucur ca in acest cantonament am avut ocazia sa-mi reamintesc multe din elementele sportului practicat in copilarie”, povesteste Roxana.

Chiar daca Ana Cleopatra, fiica Roxanei Ciuhulescu, a fost si ea in aceasta tabara impreuna cu vedeta ProTv, acest lucru nu a impiedicat-o pe Roxana sa-si faca riguros antrenamentele. “In aceasta vacanta a venit si mama mea, care a avut grija de Ana in timpul antrenamentelor mele, asa ca de cele mai multe ori Ana a stat cu bunica ei si nu m-a incurcat in nici un fel. Trebuie sa recunosc insa ca au mai existat si momente in care Ana a stat efectiv agatata de piciorul meu sau a preferat sa se aseze langa mine, pe plaja, in timpul meditatiilor.”

Roxana se declara foarte incantata de tot ceea ce a trait in tabara de la Jupiter si isi propune sa puna in practica, de acum inainte, tot ceea ce a invatat aici.

 

FULLSCREEN
Roxana Ciuhulescu a participat la o tabara de arte martiale
  • /

related posts

Modifică setările cookies