Roxana Ionescu: Mi-am propus sa slabesc cand am inceput sa imi cumpar haine cu cateva marimi mai mari


O dieta cu rezultate spectaculoase cere foarte multa rabdare! Cel putin asta ne-a povestit Roxana, care a reusit sa slabeasca 15 kilograme. Vedeta nu tine ascuns modul in care a reusit sa dea jos kilogramele in plus, asa ca daca si tu ai aceeasi problema, te poti inspira din experienta ei!


“Per total, am slabit 15 kilograme, de la 65, la 50. In primele sase luni clar s-au vazut rezultate foarte bune. Insa cu timpul, facaned sport, mergand pe acelasi regim, am tot dat jos. Cam in trei ani am ajuns la greutatea actuala,” a povestit Roxana Ionescu la videochat-ul Perfecte.ro.

“Nu pot spune ca m-a determinat ceva brusc. Nu ma mai simteam bine cu mine. De exemplu, mergeam sa imi cumpar blugi, eu stiam ca port 26 – 27 si imi luam marimi mai mari. Vedeam la anumite fete cum vin hainele, rochitele. Eu incercam sa imi iau aceeasi rochita si vedeam ca nu ma avantajeaza la fel de mult. Plus jurnalistii rautaciosi, care m-au facut in toate felurile... Toate s-au adunat si eu acum n-am decat sa le multumesc, pentru ca mi-au facut un bine,” a completat ea.

Dupa o serie de diete drastice, dar cu rezultate de moment, Roxana Ionescu a apelat la ajutorul unui specialist, care i-a propus un stil de viata mult mai echilibrat.

“Am mers la un nutritionist, care mi-a dat un regim cu ore fixe. Mi-a spus ca nu trebuie sa astept rezultatele peste noapte, pentru ca nu vor aparea. Am zis ok, o incerc si pe asta, dupa ce am incercat 100 de cure si toate dadeau rezultate pe moment.  Nu am vazut dupa prima saptamana nimic spectaculos, dar am insistat si uite unde am ajuns,” ne-a spus Roxana.

Vedeta spune insa ca dieta nu da rezultate de una singura, asa ca a combinat-o cu miscare si masaj.

“Am fost si la tratamente corporale, am facut si sport, pentru ca dupa ce am slabit mi-a aparut si celulita, carnea nu mai statea la fel pe mine. Am inceput sa merg lunea, miercurea si vinerea la sala, iar martea si joia la masaj,”
a declarat Roxana.

Chiar daca i-a luat trei ani ca sa ajunga la greutatea ideala, fosta concurenta de la “Dansez pentru tine” spune ca eforturile au meritat.

“Acum sunt foarte multumita ca mi-am pus ordine in viata si continui sa respect acelasi program,” a incheiat Roxana Ionescu.

related posts