Secretele masajului cu bambus, spuse chiar de specialist. Benefic pentru gravide și varice! Rezultate vizibile de la primele ședințe


Masajul cu bambus este o adevărată terapie pentru trup și suflet, o tehnică revoluționară și modernă, mult mai eficientă decât masajul tradițional, atât pentru celulită, cât și pentru tonifierea musculaturii.  
  


  De asemenea, stimulează sistemul limfatic și îmbunătățește circulația sangvină. În plus masajul cu bambus are efecte miraculoase și pentru ridicarea feselor, eliminarea apei din organism și redarea elasticității pielii.  Din ce în ce mai multe vedete apelează la el. Acesta este indicat însă și în perioada sarcinii, pentru femeile gravide.
 
 Cântăreața Nicole Cherry este adepta masajului cu bambus și merge ori de câte ori are ocazia pentru tonifiere și eliminarea apei din organism. Astfel se menține și într-o formă de zile mari pentru concerte, artista fiind o pofticioasă din fire și delectându-se cu diverse preparate culinare care uneori mai îngrașă.


 
 De ce să alegi masajul cu bambus?

Este singurul instrument cu ajutorul căruia poți beneficia de un masaj intens. În primul rând, masajul cu bambus este eficient datorită faptului că ajută la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la bărbați.

"Masajul cu bambus este mult mai eficient decât cel clasic anticelulitic, iar rezultatele sunt vizibile chiar de la primele trei ședințe. Mai mult de atât, ajută la drenajul limfatic instrumental, eliminând toxinele din corp", ne explică  Dănuț Bujor, specialist în masajul cu bambus, dar și cel care deține marca înregistrată, în acest domeniu.

Masajul cu bambus se poate începe de la vârsta de 14 ani.

Printre beneficiile acestui tip de masaj, se numără: scăderea în centimetri, diminuarea vergeturilor, ridicarea feselor, tonifierea musculară la suprafață, ajută la funcționarea sistemului limfatic.

Nicole Cherry este una dintre vedetele de la noi care a optat, pentru acest tip de masaj, iar rezultatele sunt uimitoare.

"Am aplicat propria abordare, în masajul cu bambus, ducând tehnica de la masaj de relaxare la modelare corporală profundă, eficientă și, mai ales, naturală! De atunci și până acum, am făcut peste 7000 de masaje.
Masajul de modelare cu bambus presupune un control mult mai mare asupra tehnicii și îmi permite personalizarea în funcție de fiecare caz particular.

Folosesc 6 tipuri de bețe de bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficientele cauzate de celulită. O ședință de masaj durează 50 de minute, iar clienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor", mai precizează Dănuț Bujor, pentru Perfecte.ro.

Interesant este faptul că și gravidele pot efectua acest tip de masaj, însă până la luna a 6 - 7-a de gravidanță. Este chiar indicat, mai ales că, în perioada sarcinii, femeile acumulează apă în corp, iar prin masajul efectuat cu mare atenție ele scapă de această problemă.
 

FULLSCREEN
Secretele masajului cu bambus, spuse chiar de specialist
  • /


related posts