Secretul tinereții lui Jennifer Lopez, dezvăluit. Cele trei ingrediente la care a renunțat definitiv


Deși are 49 de ani, Jennifer Lopez arată din ce în ce mai bine, imaginile postate recent pe contul ei de Instagram dezvăluindu-i silueta senzațională.


Așadar, care este secretul ei? 


1 Mesele ei nu includ niciodată alimente procesate

Mai mult, aproape tot ceea ce mănâncă Lopez este organic. Un prânz obișnuit include somon și o salată generoasă de legume și frunze verzi. Broccoli, ardei și dovlecei, stropiți cu vinegretă sau frunze de kale cu bucățele de brânză și semințe de dovleac prăjite pe deasupra sunt două dintre salatele ei favorite. Când vine vorba de cină, artista trece pe proteine - ”Îmi place carnea de porc și pui, gătită în stil portorican!”, a declarat JLo pentru UsWeekly, adăugând că, drept garnitură, preferă quinoa sau cartofii dulci, făcuți la cuptor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The perfect turkey!! #daddysturkey #PuertoRicanThanksgiving #Thanksgiving #thankful

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

2 Gustările ei sunt sănătoase

Deși are un program încărcat, artista nu așteaptă niciodată să i se facă foame. ”Am întotdeauna la mine gustări sănătoase, precum fructe și legume”, a mărturisit ea revistei People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Ain't Gon Be Cooking All Day #AintYourMama on @applemusic, @spotify And @amazonmusic Now!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

3 Slăbiciunea ei sunt chipsurile de ciocolată

Când simte nevoia să ia o pauză de la dieta ei strictă, Lopez are o slăbiciune. Conform dezvăluirilor lui Alex Rodriguez, iubitul ei, plăcerea ei vinovată sunt înghețata și fursecurile cu chipsuri de ciocolată.

 

4 Nu se limitează la un singur gen de exerciții fizice

Aceasta are mai mulți antrenori personali. Când este în Los Angeles, Lopez se antrenează cu Tracy Anderson, o instructoare de fitness preferată și de alte celebrități, precum Gwyneth Paltrow. La New York, are un antrenor diferit, care are o abordare diferită când vine vorba de exercițiile fizice, David Kirsch. Kirsch este fan al genoflexiunilor, flotărilor și al boxului, în timp ce Tracy Anderson preferă ”freestyle”. Ceea ce înseamnă exerciții pentru brațe cu greutăți mici, plus mișcări pentru posterior și coapse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BeTheGirl #HappyFriday ???????????? @DavidKirsch #gettinitin

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

5 Jennifer Lopez nu se atinge de aceste trei tentații

Cu toții avem viciile noastre, precum ciocolata sau mâncarea de la fast food, însă Jennnifer Lopez pare să nu aibă niciunul. ”Nu fumez, nu beau alcool și nu beau cafea”, a spus ea pentru UsWeekly. În rare ocazii, bea câte o cafea, dar este întotdeauna decofeinizată.

 

6 Motivul pentru care pielea ei arată atât de tânără

”Nu stau aproape niciodată la soare, iar dacă stau, mă dau cu multă cremă cu factor de protecție solară”. Tenul ei perfect este unul dintre motivele pentru care Jennifer stă departe de cafeină și alcool: ”Acestea îți distrug pielea pe măsură ce îmbătrânești”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lets have a Picnic!!! #momlife #mamaandsontime #LOVE ????: by Maximilian

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

7 Are un truc petru a combate poftele

”Secretul meu sunt proteinele. Sunt sățioase și îmi dau multă energie”. De multe ori, Jennifer Lopez își începe ziua cu un shake cu proteine, fructe de pădure, iaurt și miere.

Modifică setările cookies