Secretul unei cunoscute antrenoare de fitness. Singurul lucru pe care trebuie să-l știi dacă vrei să slăbești


Lucy Mecklenburgh (27 de ani) este renumită în lumea fitnessului după ce și-a lansat o platformă de nutriție și sănătate, Results with Lucy.


Aceasta a dezvăluit singurul lucru pe care oricine își dorește să slăbească trebuie să-l știe. După ce ea însăși și-a schimbat stilul de viață și silueta, aceasta a mărturisit că cel mai important lucru atunci când ții o dietă este să schimbi lucrurile pe rând.

Citește și: Dieta care accelerează metabolismul. Cum să scapi de kilogramele în plus și să te menții în formă

”Trebuie să schimbi câte un lucru pe rând în viața ta, nu te copleși. În cazul meu, nu a fost vorba de o pierdere masivă în greutate, dar am slăbit ceva și m-am tonifiat și am devenit mai sănătoasă, într-un final”.

Cu ajutorul unui antrenor personal, Cecilia Harris, Lucy și-a schimbat treptat dieta și a observat, la un moment dat, o schimbare atât la nivel fizic cât și la nivel psihic.

”Micile schimbări fac diferențe uriașe. În fiecare săptămână, adaugă o mică schimbare”, a explicat Lucy. ”Înlocuiește ceaiul cu zahăr și lapte cu ceaiul de plante, mergi la plimbare, practică fitness în fiecare săptămână. Adaugă micile schimbări în viața ta care vor face diferența pe termen lung. Nu te vor copleși dacă ești începător”.

Vorbind despre propria sa transformare, Lucy a explicat cum și-a schimbat stilul de viață: ”Antrenorul meu personal mi-a spus să încep să iau micul dejun, ceea ce a fost o schimbare importantă pentru mine. În fiecare zi, mâncam o omletă, ceea ce mă împiedica automat să mă mai răsfăț cu ceai și biscuiți la 11 dimineața”.

”Eu cred că fiecare om este diferit, fiecare organism este diferit. Eu mănânc de trei ori pe zi și am o dietă echilibrată, pe bază de legume și proteine. Îmi impun să iau micul dejun. Nu-mi place să mănânc seara târziu, în schimb”.

Foto: Getty

Vezi și: Anca Bucur, Miss Fitness, trup impecabil după naștere

FULLSCREEN
Secretul unei cunoscute antrenoare de fitness. Singurul lucru pe care trebuie să-l știi dacă vrei să slăbești
  • /


related posts