Slabire sau ingrasare? Vezi ce-au patit de Craciun Diana Dumitrescu, Madalina Draghici si Majda Aboulumosha


Au mancat, au primit cadouri si s-au simtit excelent de Sarbatori. Astfel au petrecut cele mai frumoase zile din an Diana Dumitrescu, Madalina Draghici si Majda Aboulumosha, actrite in telenovela "Iubire si onoare". Iar cand au facut bilantul kilogramelor, au constatat ca siluetele lor au suferit modificari.


Desi a dat iama in dulciurile trimise de acasa, actrita Diana Dumitrescu a reusit sa slabeasca cateva kilograme. “De mancat nu am mancat prea mult. Insa nu am rezistat dulciurilor facute in casa si nici celor trimise de mama, de la Constanta. Cu toate acestea am reusit sa slabesc!”, povesteste vedeta ACASA.

La fel de multumita de silueta ei de dupa Sabatori se declara si Majda Aboulumosha. “Am dat jos 2 kilograme. Am mancat putin desi mama a pregatit o tona de mancare dar cum eu nu maninc carne de porc, sarmalele, toba si lebarul nu mi-au facut cu ochiul”, spune mandra de ea Majda Aboulumosha.

Si, in timp ce unii isi doresc sa slabeasca, altii profita de Sarbatori pentru a adauga cateva kilograme in plus. Este cazul Madalinei Draghici, protagonista telenovelei “Iubire si onoare” care a gustat din toate. “De Craciun am mers la Targoviste la bunicii mei unde am avut parte de un adevarat festin culinar-sarmale facute de bunica, curcan cu portocala si mere gatit de matusa, prajituri. Sincer, sper sa reusesc sa pun cateva kilograme dupa acest maraton culinar”, spune razand Madalina.

related posts

Modifică setările cookies