Sutienul afecteaza fermitatea sanilor


Ei bine, oricat de fermecata ai fi de lenjeria sexy,
ai grija ca ea sa-si faca treaba si sa-ti sustina corect bustul!


Recent, cercetatorii britanici au facut publice rezultatele unui studiu care ar trebui sa puna pe ganduri multe femei. Medicii au ajuns la concluzia ca multe dintre modelele de sutien pe care le poarta reprezentantele sexului frumos afecteaza fermitatea sanului. Dincolo de rolul lor binecunoscut in incitarea partenerilor, sutienele sunt concepute in primul rand pentru a sustine bustul, care nu are muschi.

Britanicii si-au dat seama ca femeile nu fac alegeri corecte dupa ce au stat de vorba cu 100 de femei care, timp de 3 ani, au purtat fiecare 50 de modele de sutien. Ei au ajuns la concluzia ca sutienele care nu sunt pe masura provoaca disconfort si dureri femeilor. Mai mult, unele sutiene slabesc ligamentele fragile de la nivelul sanilor si implicit le afecteaza fermitatea.

In aceste conditii, specialistii le recomanda femeilor sa tina cont de faptul ca sanii isi modifica dimensiunile o data cu varsta, iar alegerea sutienului trebuie sa tina cont de acest fenomen. Fluctuatiile de greutate, sarcina, dar si menopauza duc obligatoriu si la schimbarea cupei de la sutien.
 

related posts

Modifică setările cookies