Tania Budi: Revistele glossy sunt motivul principal pentru care fetele se infometeaza


Tania Budi s-a alaturat campaniei noastre anti-anorexie. Vedeta avertizeaza fetele care isi doresc sa semene cu fotomodelele din paginile lucioase ale revistelor: “Fetele ar trebui sa stie ca rochiile alea nu vor sta niciodata asa pe ele”.


“In revistele glossy, unde vedem ce se mai poarta si cum se mai poarta, toate modelele sunt foarte, foarte slabe. Si orice fata care vrea sa iasa la o plimbare cu iubitul sau la o cafea cu prietenele vrea sa arate ca fetele din reviste. Pentru ca de-asta si sunt revistele astea – sa creeze modele. Si de aici se dezvolta tot felul de obsesii (…), devine boala. Deja este de dus la psiholog, la psihiatru, nu mai este de glumit”, a spus Tania.

Vedeta TV a mai explicat ca adevaratul vinovat este industria modei “De acolo pleaca. N-ar exista revistele daca n-ar exista industria. Dar trebuie sa-si vanda creatorii rochiile si rochiile stau bine pe niste modele cu picioare lungi si extrem de slabe. (…) Este o idee haut-couture pe care o vinde designerul respectiv, n-are nicio legatura cu [modul in care] ar trebui sa stea o rochie.”

In materie de diete, Tania Budi a spus ca atunci cand simte ca s-a ingrasat cu 2-3 kilograme, ia masuri imediat: “Mie imi place sa ma simt bine fizic. Cand pun 2-3 kile in plus, am grija sa nu pun mai mult, sa le dau pe astea jos.”

Secretul ei? O zi de post, numai cu fructe. “E ca si o zi de post negru si e foarte sanatos. Mananc doar fructe si apa o zi. A doua zi stomacul e mult mai mic si mananc putin. Cantitatea este secretul.”
 

related posts

Modifică setările cookies