(P) Tratamentul cu implanturi dentare Fast and Fixed garantează un zâmbet perfect în termen de o zi! Iată detaliile!


În urma unor traumatisme la nivelul feței, unor extracții repetate sau atunci când nu acordă importanță la timp semnelor bolii parodontale, multe persoane ajung să fie nevoite să se descurce cu numai câțiva dinți pe arcadă. 

Tag-uri:

În cazul în care rămân dinții din față, aceștia vor fi folosiți și la masticație, deși nu sunt proiectați pentru acest proces.

Fiindcă dimensiunile acestor dinți și rădăcinile lor sunt mai mici decât ale măselelor, rezultatul poate fi intuit de oricine: acești dinți vor ceda în cel mai scurt timp. Cea mai eficientă soluție modernă pentru a reface funcționalitatea și estetica danturii, afirmă specialiștii de la Dental Excellence, este reprezentată de implanturile dentare, iar lipsa mai multor dinți de pe arcadă este adresată specific prin sistemul revoluționar de implanturi dentare Fast and Fixed. Aceasta este cea mai bună rezolvare atât atunci când ai dantura sever afectată și îți dorești o lucrare fixă imediat, cât și dacă vrei să înlocuiești proteza dentară cu dinți ficși.

Lipsa dinților poate aduce cu sine pierderea încrederii și dificultăți în comunicare și integrare socială. Astfel, dacă vrei să îți reamintești cum e să consumi alimentele preferate și să zâmbești confortabil, acum ai șansa să te bucuri din nou de aceste lucruri cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Fast and Fixed.

Prin ce se remarcă acest sistem de implanturi dentare?

Răspunsul este simplu: prin rezultatele pe care le oferă. Sistemul revoluționar Fast and Fixed îți va permite să te bucuri de dinți ficși în termen de o zi. Practic, intervenția se realizează în două zile consecutive: în prima zi sunt inserate implanturile dentare, iar în ziua următoare va fi atașată lucrarea fixă provizorie. La circa 6 luni de la intervenție, timp necesar ca implanturile dentare să se integreze perfect în os, va fi efectuată lucrarea finală, iar rezultatul va fi spectaculos.

Care sunt beneficiile acestui sistem?

În primul rând, trebuie să știi că vor fi inserate 4 implanturi dentare în arcada inferioară și 6 în cea superioară. Marele avantaj al acestui sistem este că inserarea nu va presupune proceduri precum sinus lift sau adiție osoasă, dat fiind faptul că se folosesc porțiunile de os dur de pe fiecare arcadă.

Acest sistem fix se realizează într-un interval foarte scurt de timp, astfel încât vei avea lucrarea provizorie încă din a doua zi de tratament. Această lucrare va putea fi folosită și la masticație, însă cu grijă, mai ales în primele două săptămâni, astfel încât să nu soliciți implanturile dentare încă aflate în perioada de osteointegrare. Fizionomia ta va cunoaște îmbunătățiri vizibile, iar costurile finale vor garanta cel mai bun raport calitate-preț din gama soluțiilor de tratament pentru lipsa mai multor dinți.

Ce presupune tratamentul?

În primul rând, medicul stomatolog va trebui să observe starea de sănătate a cavității tale bucale, așadar va fi necesară o consultație. Dacă radiografiile și celelalte investigații vor dovedi că sistemul cu implanturi dentare Fast and Fixed este cea mai eficientă cale de tratare a afecțiunii tale, specialistul în implantologie va stabili un plan de tratament și îți va da toate detaliile necesare.

În funcție de structura ta osoasă și alți factori importanți, se va stabili numărul de implanturi dentare necesar pentru asigurarea rezultatului optim. De asemenea, vei ști și perioada în care se va desfășura procedura, dar și costul pe care aceasta îl implică. Iată, așadar, o listă scurtă cu etapele implementării acestui sistem revoluționar de implanturi dentare:

- consultație;

- investigarea stării de sănătate a pacientului;

- întocmirea planului de tratament;

- inserarea implanturilor: se va realiza sub anestezie, așadar nu implică durere. La sfârșitul inserării se va realiza o radiografie panoramică pentru a verifica poziția implanturilor;

- imediat după inserarea implanturilor dentare se vor atașa bonturile protetice și se va lua amprenta pentru lucrarea provizorie. Aceasta se realizează în laboratorul de tehnică dentară, iar materialul folosit va fi acrilatul. Astfel, vei avea un zâmbet impecabil în maximum 24 de ore;

- osteointegrarea: va trebui să porți lucrarea provizorie timp de 6 luni, până la integrarea perfectă a implanturilor dentare în os;

- atașarea lucrării definitive: aceasta se va face la sfârșitul perioadei de osteointegrare și-ți va reda bucuria de a consuma alimentele preferate și de a zâmbi cu încredere.

Dacă vrei să ai acces la această tehnică revoluționară din domeniul implantologiei sau la orice alt tratament stomatologic modern, intră pe www.dentalexcellence.ro și programează o vizită la cabinet chiar acum!

related posts