Cupa menstruala, alegerea perfecta pentru momentele delicate. 5 motive pentru care trebuie sa o incerci


Daca te-ai saturat de metodele conventionale de protectie in timpul menstruatiei, e timpul sa incerci o cupa menstruala! E mai practica, mai igienica si mai convenabila la pret!


Cupa menstruala este cea mai moderna solutie pentru igiena intima feminina. Este facuta din cauciuc sau din silicon de cea mai buna calitate si se utilizeaza precum un tampon.

Flexibilitatea ii perminte sa se fixeze foarte bine in vagin, de unde recolteaza fluxul menstrual fara scurgeri pe langa si fara miros neplacut! Uite de ce trebuie sa treci neaparat pe cupa menstruala:

Este refolosibila: Cupa menstruala se goleste si se clateste dupa fiecare utilizare, in functie de abundenta fluxului menstrual. Astfel ea poate fi folosita intre 4 si 8 ore, si chiar pe durata intregii nopti, fara probleme.

Este ecologica: Daca in mod normal, o femeie foloseste de-a lungul vietii peste 10.000 de tampoane si absorbante, cupa menstruala este refolosibila si te poate tine pana la 15 ani! In conditii de buna igiena, desigur.

Este economica: Pretul unei cupe menstruale este undeva intre 60 si 100 ron, bani cu care ti-ai asigura protectia timp de numai un an, daca ai folosi tampoane sau absorbante obisnuite.

Este hipoalergenica: Asta inseamna ca o cupa menstruala, datorita faptului ca nu absoarbe, ci recolteaza menstruatia, nu-ti va perturba in niciun fel flora vaginala. Ba chiar, cupa este recomandata femeilor care sufera de micoze, eczeme sau alte alergii.

Este extrem de flexibila: Daca vrei sa faci sport sau chiar sa mergi la piscina, poti sa o faci fara probleme cu o cupa menstruala! Se fixeaza atat de bine in interiorul vaginului si este atat de sigura, incat vei uita complet de existenta ei!

Afla cat de repede ramai insarcinata dupa folosirea inelului contraceptiv

related posts

Modifică setările cookies