Ulei de cocos: 5 beneficii pentru frumusețe


Fiind unul dintre cele mai recomandate ingrediente naturale pe care le poți folosi în ritualul tău de înfrumusețare, poți apela la uleiul de cocos atunci când vine vorba de îngrijirea părului și este un aliat de încredere și atunci când vorbim despre îngrijirea tenului.


Mască pentru păr

Pentru o îngrijire naturală a părului, poți folosi ulei de cocos și puțină miere. Mixează-le împreună, apoi aplică masca obținută pe părul umed timp de 40 de minute. Uleiul de cocos hrănește părul, îi conferă rezistență și previne despicarea firelor de păr.

 

Protejează genele

Dacă te numeri printre persoanele care folosesc mascara waterproof pe timpul verii, cu siguranță ai remarcat faptul că această se înlătură mai greu de pe gene și poate afecta rezistența acestora. Protejează-ți și regenerează-ți genele cu ajutorul uleiului de cocos! Aplică-l pe gene în fiecare seară, cu ajutorul unei periuțe curate de gene.

 

Hidratează pielea

În loc de cremă de corp, folosește ulei de cocos pentru o piele intens hidratată și catifelată. Datorită texturii sale, acesta va intra rapid în piele, conferindu-i strălucire și hidratare.

 

Mască pentru ten

Este recomandat să folosești o dată pe săptămâna o mască naturală obținută din ulei de cocos și miere. Curăță bine tenul, aplică masca și las-o să acționeze timp de 15 minute.

 

Exfoliant natural

Amestecă 5 linguri de ulei de cocos cu zahăr, până obții o pastă. Apoi, aplică produsul obținut pe tot corpul și masează pielea cu mișcări blânde și circulare timp de câteva minute.

 

Află de pe @alistmagazine și alte beneficii ale uleiului de cocos. 

related posts