Valentina Pelinel: Voi lansa o caseta de aerobic si o carte despre sanatate VIDEO EXCLUSIV


A avut un succes rasunator ca model nu doar in Romania, ci si in America. Chiar daca nu mai e o prezenta permanenta pe catwalk, Valentina Pelinel continua sa se mentina in forma. Secretul ei? Mult sport, combinat cu un regim de viata sanatos.


Valentina vrea sa impartaseasca tuturor femeilor secretul sau, drept pentru care va lansa pe piata atat o caseta cu exercitii de aerobic, cat si o carte despre frumusete si sanatate.

"Fac sport in fiecare zi. In afara de orele zilnice de aerobic, de trei ori pe saptamana alerg si prin parc. Chiar pregatesc acum o caseta de aerobic pe care o filmez saptamana viitoare," a declarat Valentina Pelinel.

In plus, modelul tine sa faca publice si trucurile sale de infrumusetare, asa ca va lansa o carte care va cuprinde informatii utile despre beauty si sanatate.

"In afara de faptul ca ma antrenez pentru caseta de aerobic, lucrez si la o carte de sanatate, impreuna cu doamna Monica Tatoiu. In carte vor fi prezentate parerile a doua generatii care au aceleasi principii, ca sa aratam ca nu mai sunt scuze varsta, bugetul sau timpul ca sa nu faci sport, sa nu traiesti sanatos, sa nu arati bine," a completat vedeta.

Cat despre momentul lansarii, Valentina Pelinel preconizeaza ca la sfarsitul anului cartea va iesi pe piata.

related posts

Modifică setările cookies