Vitamina K2, secretul unui corp perfect


Daca vrei un corp tonifiat si sanatos, trebuie sa actionezi in doua sensuri: ai nevoie de oase puternice si o circulatie sanguina buna, care sa te ajute sa lupti cu celulita, vergeturile si varicele. Toate astea le poti obtine daca ai cantitatea necesara de vitamina K2 in organism.


Vitamina K2 naturala este produsa de diferite specii de bacterii. Alimentele fermentate, precum branza si laptele covasit sunt alegeri bune ca sursa naturala de vitamina K2.

Cea mai buna pentru aceasta vitamina este mancarea traditionala japoneza Natto, obtinuta din soia fermentata. Acest fel de mancare este neobisnuit de bogata in vitamina K2 naturala (menaquinona – 7). In lumea vestica, acest fel de mancare nu se prea gaseste in magazine si nu este preferata din cauza mirosului si gustului ciudat pe care il are.

Mena Q7® Vitamina K2 naturala este un produs fabricat de NattoPharma® Norvegia pentru PlantExtrakt Romania, produs original ,100% natural, obtinut din alimentul japonez Natto/ soia fermentata, prin utilizarea de culturi bacteriene controlate. Sunt folosite numai boabe de soia nemodificate genetic, de cea mai inalta calitate, trecute printr-un proces de selectie minutios.

O cantitate mica de calciu poate duce la oase friabile, iar o cantitate mai mare imbunatateste sanatatea oaselor, dar duce la calcifierea arterelor, rezultand o proasta circulatie a sangelui, cu cresterea riscului de evenimente cardiovasculare. Acest efect este cunoscut sub numele de “Paradoxul Calciului”.

Conform ultimelor studii, calcifierea arterelor si lipsa calciului din oase poate fi un rezultat al insuficientei de vitamina K2 in urma unui regim alimentar neadecvat.

Mena Q7® Vitamina K2 naturala PlantExtrakt este:
•    esentiala pentru utilizarea eficienta a calciului in organism
•    Sustine sanatatea vaselor sanguine
•    Scade riscul de aparitie a afectiunilor sistemului circulator
•    Asigura sanatatea oaselor
•    Reduce incidenta afectarii densitatii osoase
•    Utila copiilor pentru sustinerea dezvoltarii oaselor la pubertate
•    Utila adultilor si persoanelor de varsta a treia pentru mentinerea sanatatii oaselor si a arterelor

Modul de administrare:pentru adulti si copii peste 12 ani se recomanda, in general, cate o capsula o data pe zi, administrata cu un pahar cu apa, inainte de masa.

Incepand cu luna decembrie 2010, produsul Mena Q7® Vitamina K2 naturala  PlantExtrakt este disponibil in farmacii si magazine naturiste. Pretul recomandat al unei cutii cu 30 de capsule (pentru uz intern) este de 30 RON.

FULLSCREEN
Vitamina K, secretul unui corp perfect
  • /


related posts